måndag 5 april 2010

Första inlägget

Första inlägget i min blogg - Bara Sara!
Hej på Er!
Ni ska veta att jag läst måånga bloggar men först nu startar min egen. Jag är ju föräldraledig så vad ska jag göra av all tid!? Skämt åsido, jag är ju allt annat än sysslolös men vill ändå med några ord och bilder förmedla hur vardagen ser ut här på Enhagsvägen 27.

6 kommentarer:

  1. Jag har aldrig följt en blogg men den här känns som något jag vill följa! Har du sett filmen Julia & Julia, apropå blogg?
    Kram Fanny

    SvaraRadera
  2. Så roligt att du startat en blogg. Jag kommer att följa din vardag och ditt liv med dina härliga ungar. Sen ser jag givetvis fram mot att träffas snart också på tjejträffen. Stooooor kram
    Ulrika

    SvaraRadera
  3. Äntligen!! Jag kommer hänga här jämt, ungarna får acceptera att dom kommer i andra hand from nu :) Tack för i torsdags det var mysigt. C hade en liten present kvar att ge H, glömdes kvar i bilen, får han nästa gång. Kram Ida

    SvaraRadera
  4. Tack för att vi fick besöka er under påsk. Påsk- och födelsedagsfirande för Sara och Herman, som tillsammans fyllde 36 år.

    Vi syns på Ediths och Eriks barndop i Brunskog om två veckor

    SvaraRadera
  5. Har just varit inne på din blogg. Det var kul att läsa om hur du har det i vardagen nu. Jag har det bara bra. Trivs med livet hemma. Kenneth tycker att jag har fullt upp. Hans kommentar en dag. Jag har ju ingen koll på dig nu. Förut åkte du till jobbet på morgonen och var där hela dagen. Du kan väl höra av dig om du ska till jobbet någon dag så kanske jag också kan gå dit och få se barnen.
    Hälsningar Britt F.

    SvaraRadera
  6. Roligt! Jag väntar dock fortfarande på ett foto av Edith i rosa fluffkläder;)
    Tack för senast! Det var jättehärligt att vara med dig och din familj.
    Kram AK

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!