söndag 25 juli 2010

Barnhäng

Har man guldmockasiner så ska de också vara med på kort!! Dessa köpte jag till Edith när jag var i vecka 20 eller så och vi hade fått reda på att det var en tjej i magen. Och nu passar det! Storleken är 16-17.
Det var först på eftermiddagen som jag och barnen tog oss ut idag. Regnet och kylan gjorde att vi höll oss inne. Mysigt att vara inne när det regnar. Vi har fördjupat oss i Emils värld, ska till Astrid Lindgrens värld i veckan så vi förbereder Herman på lite av vad han ska få vara med om.
Jonas har hållit fanan högt och målat Ediths kommande rum två gånger, färgen täcker ganska bra men det verkar behövas en tredje för att bli riktigt bra (ajaj för Rusta-färg alltså..). Efter målning är det lister i golv och tak sen ett nytt golv som ska in. SEN är det det roligaste kvar - inflyttning och färg och fix!

Edith har börjat att få smakportioner nu. Hon får lite gröt och potatis/ palsternacka i små doser ett par gånger om dagen. Hon ler glatt och gapar stort - gäller nu bara att ta det lugnt så magen är med på förändringen. Lätt att gå på för fort känns det som eftersom hon gillar det hon får!

Och ur Herman ramlar det sköna kommentarer. Vi var i lekparken idag och han skulle leka fikarestaurang med mig. Han talade om att det fanns chokladbollar.
Jag (hoppfullt):
- åh vad gott det skulle vara med en dammsugare också. Har du det?
Han (allvarligt)
-nej mamma, det som finns är det som finns.

Där fick jag äta upp att det är så jag säger när vi äter och han önskar sig nåt annat än det som bjuds..

1 kommentar:

  1. Såååå fina mockasiner!! Guldunge!;-)

    Hoppas ni fick en god vinbärspaj igår och att trippen till ALV blir super!! Stora kramar från oss!!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!