måndag 19 juli 2010

Bröllop!!

I lördags var det bröllop mellan Anna och Per! Grattis brorsan och Anna! Har lagt upp alla bilder på ett USB till er, ni får det imorgon när vi ses.
Bröllopet - familjär vigsel hemma i Näs där farfar och farmor bott, pappa och syskon växt och som nu Per och Anna bor i med Jesper, Viktor och Erik. Regnet upphörde 10 minuter innan vigseln, bra jobbat vädergudarna!I vår barndom var detta ett rött litet hus, mycket jobb har gjorts och "Tomta" är nu bara hur fint som helst.


På väg till stan igen, Herman fick vara med min faster Siw och hennes barn Joel och Tecia på kvällen. Han var cool med det, blev på nåt sätt mer godis till honom då..

Lilla Edith som var med om sitt fjärde bröllop!
Middagen åt vi på Olssons Brygga inne i Arvika - kanongod mat och bra service.

Storasyster Sara

Annas mamma Annika, mormor Ellinor och min lilla Edith
Och deras gamla polare Martin dök upp på festen!

Alla vi typ baxnade av detta men det kom sig så enkelt av att han var i stan och spelade och var så go att han kom för att gratta brudparet. I sin spelning nämnde han deras namn flera gånger. Fint! Mathilda stod spelningen igenom och vinkade till sin nya kompis och konstaterade att hon var kär..

Dagens Herman:

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att få se lite bilder på oss!!! :-) Ser fram emot att få se ännu fler imorgon!
  Tack för plåtningen!
  Kram från Näs

  SvaraRadera
 2. Vilka snygga bilder ni lagt ut!!!

  SvaraRadera
 3. Kramar från Stockholm! Ser ut som att ni har/haft det väldigt bra :)

  SvaraRadera
 4. Jag säger bara MARTIN STENMARCK!!!!! Förstår att ni alla baxnade när han dök upp.. min haka var nere vid tårna. Härligt Sara då har du nåt kul att berätta på nästa AW och mer bilder på det hoppas jag.. hahahahaha.
  Stor kram

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!