söndag 8 augusti 2010

Gör inget att det regnar

Nej nu gör det inget att det regnar för nu kan jag svida om till min nya regnkappa från Didriksson. Hipp hurra! Min kappa är som modellen ovan men har vit botten och grå prickar. Jag blev väldigt inspirerad av min svägerska Hanna som fått en likadan.. Hanna! Hoppas det bara inte regnar när vi ses då eftersom jag handlat en likadan nu..

Kommer vara perfekt i höst när det regnar och vi ska till lekparken eller ut och röra på oss. Är man föräldraledig så är man! Kappan är lång och gör att regnstället kan användas mer sällan. Täcker rumpan och går nästan till knäna. Jippi! Lite shopping en regnig söndag är som pricken över I.et!

Hermans senaste uttryck:
fasen..
fasen va kallt. fasen va lång. fasen va varmt..fasen va många.. och så vidare.. och så vidare
Ja, man får sig en tankeställare när det gäller hur man själv pratar för hur har han annars lärt sig detta?

Ha en fin söndag!

2 kommentarer:

  1. Hahaa! Va roligt, jag har själv köpt mig en regnkappa på stadium fast i röd. Fan, vilka töntiga morsor vi är :-)Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Hejhopp! Va fasen regnkappa är inte det överkurs?!, själv lever man ju lite on the edge, tuff (& blöt) som man är. Hoppas ni haft det gött i sommar, måste ses snart! får reda på Carls dagistider på fredag så då vet jag lite mer om hur vardagarna kommer att se ut, Hoppas hoppas dom inte säger att det ska vara värdelösa 8-11 varje dag bara... Krams!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!