måndag 13 september 2010

Dagen i bilder

Tänkte visa en helt vanlig vardag i bilder.
07.30, veckans första maskin. 40 grader kulör.

07.45, nu kan hon sitta själv i duschen:
08.50. Herman ska till dagis och det är regnkläder och stövlar på. Han är rätt glad idag, det serveras köttbullar och potatis idag!
11.30. Efter sömn och mat passar Edith på att äta lite på en bråkdel av all val-reklam som dimper ner just nu. All sån reklam är väldigt bitvänlig tycker hon.
11.50. Dagens andra... Den här gången är det vit-tvätt.
Efter en helg som denna när vi varit iväg allihop så är det en del tvätt att ta ikapp. Jag tycker det är OK att tvätta och vika men att det är riktigt trist att lägga kläderna i rätt garderob/ låda så det får var och en själv lära sig göra i familjen.
13.30. Ett evigt regnande idag!
14.30. Öppen förskola på Hackeforsgården. Där finns det massor med penslar, färger, pennor, papper med mera. Herman är "in heaven" dessa timmar.
16.30 Hej pappa!!
18.30 Målar lite hemma innan den är dags att sova.
Har avslutat dagen med ett aerobicpass i Blästadskolan - denna vecka kom 22 tjejer! Jag är helnöjd, flera hade tagit med kompisar och flera ny-nyfikna dök också upp. Finfin avslutning på en ganska vanlig dag!

1 kommentar:

  1. Vad kul gumman! Längtar tills jag kan komma på din pass!!

    Och lilla Edith är ju sååå söööt och duktig! Vad snabbt det går nu när hon börjat fatta vad hon kan göra! och Herman är finare för varje dag!!

    Hörs snart!! Kramar!!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!