måndag 27 september 2010

Helgkul och nu - MÅLA!



Det blev en bra helg. Högljudd, intensiv men bra! Mathilda var här och hon, Herman och Edith leker med varandra på olika sätt - beroende på ålder och humör. Hon har nyligen fyllt åtta år och kan därför på en skoltjejs sätt leka skola med sin lillebror och han går förstås in i leken till 100%! Inga bilder på just detta dock..
Cathrine har också fyllt år (några fler än 8 men ändå!) så vi och våra kompisfamiljer åkte till Ljungsbro för att uppvakta. På bilden ser ni polarna som hänger i soffan och kollar TV. Herman brer ut sig, sen har vi Märta, Carl och Henry.

Denna vecka kommer att gå i målandets tecken! S25-02-Y är kulören vi valt till vårt hus. Knutar och fönsterfoder kommer att bli vita, färgen heter tonad vit. Svein är här och målar för fullt, jag jobbar också de stunder när Edith sover eller i alla fall tycker det är OK att sitta i sin barnstol och kolla på arbetet. Det är mycket, mycket bräder som ska målas men det är väl tur det. Det är ju då vi får användning av alla de 40 liter färg vi köpt!
I mitten ser ni färgen, här struken en gång och heller inte torr. Blir det bra tror ni?

1 kommentar:

  1. Sååå kul att ha er alla här igår! Tack för present och blommor!! Treåringarna hade kul verkade det som, de är så underbara ihop alla fyra! Och "bebistrion" söta som socker alla tre!! ha nu en skön vecka och hälsa Arvikamaten från oss till helgen!! Bamsekram!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!