lördag 10 september 2011

Buskar och annat!

Detta är bilden på en nedhuggen smultronjasmin (eller hur det stavas..) Den luktar ljuvligt en vecka i juni men växer sen mest vilt och på sista året lite torrt.
Min man, som i trädgårdssammanhang och andra sammanhang, är en man som ogärna slänger saker (i onödan, förstås..) sa förra helgen att han kanske eventuellt tyckte att den där busken inte var så kul ändå.. Sagt och gjort, nu är den väck! Ännu har vi inte bestämt om vi ska gräva upp roten och plantera nåt annat, eller låta smultronjasminen (eller hur det stavas) växa upp igen. Så här ser det ut just nu:

En rabatt som tappat lite av sin tyngdpunkt på nåt sätt.. Förut hade vi en stor buske och två mindre rosor, nu med en nedsågad buske känns det lite - klent? Jaja, än så är det långt till vår eller månader kvar på året att plantera om man vill (eller hur Jenny W?)

Hur som helst så är våra päron som godast just nu

Här kommer några kort på Edith. Vet inte vart hon fått det ifrån (?) men hon älskar att leka och prata i telefon. Dessa kort tog jag under kanske 10 minuter så det är ju rätt underhållande att hon behåller sin telefonmin hela tiden! Kolla bara..



Nu - kommer snart vänner på lite sen men välment kräftskiva!!
Ha en toppenkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!