lördag 9 april 2011

Vår hela dagen!!

Ojdå, barnarbete som fångas på bild:-)

Morötter och rädisor i den första odlingslådan - nu väntar nyinköpt jord och gödsel på att hamna i den andra! Likaså mer morötter, lite dill och lite sallad.

Picnic i skogen, kaffe till oss vuxna och festis till vakna barn.
Full aktivitet i myrstacken. Just denna myrstack går Hermans dagis till så för honom var det viktigt att vi skulle titta på myrstacken på samma vis som de gör på dagis. Sött.
Jonas som gärna vill att hans två äldsta barn ska ääääälska stensöta.

Gult som inte är fult. Gult som bekräftar att det är VÅR!!
Landar in efter en dag där vi alla varit ute mer än vi varit inne. Känner att mina kinder hettar av vårsolen och ser på resten av familjen att de förmodligen känner samma sak. Blivit en del fix och trix i trädgården idag, tog en extra tur till Blomstertorget för att köpa mer jord/ dress/ gödsel. Även att vi haft flera vårar i huset så minns man inte riktigt från år till år vad som dyker upp i rabatter och gräsmattor. Upptäckte vackra tulpaner idag på förrådsväggen. De var säkert där förra året också men det är ju över 300 dagar sedan så det kanske är förståeligt att inte minnet är med mig??

Nu är det lördagskväll och vi har en del förberedelser för morgondagens barnkalas att göra. Gjorde "misstaget" att googla på draktårta (jag har väl nämnt att det önskas ett drak-kalas). Den prestationsångest som uppkom efter denna google-sökning har nu ersatts av "kan de så kan väl vi". Upp till bevis!!

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar vårdag ni haft!!! Ser jättefint ut i trädgården!! Ska bli kul imorgon! Henry skippar sin uppvisning, han har valt att hellre gå på Hermans kalas, och vill verkligen inte till Funky! Så då blir det så! Ses imorgon!! Kram!!

    SvaraRadera
  2. Underbart Sara!! Så fint ni gör!!
    Stor kram

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!