onsdag 28 december 2011

Hitta kaveln!

Idag kom HM-katalogen - fylld till brädden med underbart fina kläder och accessorier! Bara att shoppa loss även om det som i mitt fall slutar med en överkryssad katalog men utan beställning eftersom jag tycker det är rätt kul att shoppa live sen när nyheterna finns i butik. Men det uppstår en fråga i mitt huvud - var köper man en sån kavel? Alltså, en sån kavel som gör att man blir helt utkavlad och liksom världens längsta snyggaste kvinna? Som gör att underbenen blir längre än en femåring och att armarna kan användas för att omfamna hundraåriga träd helt på egen hand. Hittar den inte i katalogen i alla fall..

Nåväl. Jonas och barnen är lediga och jag passade på att fixa färg och form på håret i eftermiddagen. Lagom att låta det gå tre månader mellan gångerna tycker jag. Det är fortsatt blont och det är fortsatt lugg som gäller.. Är det OK tycker ni, med så lite variation mellan gångerna?

Kolla som avslutning bara hur fruktansvärt svårt jag har för att fota mig själv med hjälp av mobilen och en spegel! Får liksom inte till det och då vill jag bara tillägga att detta är de bästa korten jag tog, det finns fler i kameran som mest fotar näsan och pannan typ. Hur gör man?


1 kommentar:

  1. Man skaffar en iphone4! Då kan vända kameran och se dig själv när du fotar! Fin i håret!!!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!