fredag 23 december 2011

Disney på Taket

Tänk sig att jag gick och vann två biljetter till Disney on Ice i februari! Vännen Karro lottade ut två biljetter och jag gick och vann. Hurra!! Så jag och Herman har ett litet äventyr att vänta (eller som maken skämtsamt sa: det blir barnvakt alltså. När du och jag ska på Disney on Ice. Rolig han!) om ett tag!

Var själv på Disney on Ice som barn, i Oslo. Jag minns att det var nån annan ganska svulstig Disney-historia och de som uppträdde var grymt duktiga på skridskor - förstås!

Och medan jag ändå var uppe i nöjesvarv beställde jag biljetter till Karlsson på Taket som kommer till stan i slutet av januari. Jag är trogen läsare av Pernilla Wahlgrens blogg och har följt hur sonen Benjamin var med i Stockholmsuppsättningen tillsammans med Markoolio och Hans "pappa" Wahlgren för ett tag sedan. Tyckte att det blev ett för stort projekt att ta med Herman dit och fixa med transporter och övernattning med mera men nu när de kommer till stan är det bara att passa på!
Man kan väl säga att detta är en typ av julklapp även om det inte blir paket med röda snören av det hela..

Nu är det dan före dan, här springer nybadade och uppspelta barn omkring och kan baaaaaara inteeeeee väääääänta på morgondagen. Skumtomtar, kola, Rocky Road står uppställt på bordet som fredagsmys denna dag före dopparedag.

Ha en härlig 23:e december!

2 kommentarer:

  1. Ha en mysig jul och var rädda om er! KRAM P m fam.

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Nu är jag tillbaka och kan kolla din blogg! Har uppdateras mig lite!;-) Grattis till Disney ön icke, det är otroligt kul! Vi har ju varit varje år sen Henry var två! vill gå i feb med men inte fått tummen ur än! Så ledsen att jag inte orkade till Berga idag men är så sliten! Kanske en träff i mellandagarna?! Stor kram

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!