lördag 12 mars 2011

Några som firar födelsedag!

Edith har fyllt ett år och inom kort fyller jag och Herman år. Vi firar detta tillsammans med våra föräldrar denna helg. Vi har barnens farmor och farfar, morfar på besök. Har under eftermiddagen ätit önskad prinsesstårta och öppnat fina presenter. Ikväll väntar lite god mat och mellofinal - godiset har vi redan börjat nagga på..

Efterlängtad present. Undrar när han vill använda den ute. Inte idag i alla fall, den kan bli smutsig..

Morfar/ pappa Claes vilar sig lite efter tårtan.
Även mamma och mammas sambo Svein är i Linköping men tyvärr inte hos oss just nu. Svein blev hastigt yr igår eftermiddag och fick vila större delen av eftermiddagen. Han blev till kvällen inlagd på sjukhuset och stannar nu där några dagar. Vi är och har förstås varit oroliga men fick idag reda på att han fått en inflammation på balanssinnet som ger med sig efter några dagar. Ingen rolig åkomma men ändå nåt man repar sig från.

Påminns om hur snabbt saker och ting förändras.. Gäller för mig, gäller för oss alla att vara tacksamma de friska och glada dagar vi har!

Nu är det eftermiddag och vi är lite lagom utspridda i huset framför dator eller bakom varsin tidning. En skön, slapp stund helt enkelt..

1 kommentar:

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!