onsdag 7 november 2012

G som i..


Jodå, visst är det så! Kom på att jag har ett G till som lite står för den jag är och den jag vill vara! I mitten av maj ska jag springa mitt livs tredje Göteborgsvarv och det ska bli himla kul! För mig funkar det här med lopp som den kraftigaste och saftigaste morot du kan tänka dig, med hjälp av det kommande loppet har jag så mycket lättare att hålla igång med löpning eller vad som är aktuellt. 

I september sprang ju jag och två kompisar Stockholm halvmarathon och varje sånt lopp ger både erfarenhet och minnen för livet. Jag var helt klart nöjd med att ha genomfört loppet men var inte helt nöjd över tiden jag fick till. Så nu…. lägger tävlingsmänniskan i mig ribban lite högre. Tål att grunnas på eftersom jag inte kommer vilja träna mer än jag gjorde senast - gäller snarare att träna smartare!

Så fram till nyår satsar jag på tre konditionspass i veckan, därefter en upptrappning med sikte på gott humör, nummerlapp och massor av jäkla anamma i Göteborg!

I morgonens inlägg finns länkar till andra som bloggar på G!
Ha en fin onsdagskväll - tänd massor av ljus och sköt om er!12 kommentarer:

 1. Grymt imponerad av dig och alla som springer, skulle aldrig orka det. Jag håller mig till cykel istället;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vill också vara någon som kan förknippas med varvet och vad det innebär! Har sprungit åtta gånger nu och det är samma härliga folkfest varje gång! Lycka till i vår!

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte annat än instämma! Du är grym Sara! Och träna smartare låter ju hur klokt som helst. Ser fram emot att inspireras av dig framöver.

  SvaraRadera
 4. Helt rätt G för dig ju!! Grymma löperskan!!;-)

  Ska bli jättekul på lördag!! Kram!!!!

  SvaraRadera
 5. Underbart Sara!! You go girl!! Tycker absolute du ska anmäla dig och mannen till Ekängen Triathlon som går av stapeln den 24 aug. Du är fantastiskt. puss!

  Mer info:
  300 pix per person och du väljer själv om du vill köra i lag eller ensam. Det finns även stafettlag om ni vill köra en sträcka var. Samma anmälningsavgift per person dock. Föranmälan går att göra i Ekängsskolans matsal 25 nov kl 9.30-12 sen släpps anmälningarna i januari.

  SvaraRadera
 6. Grym du är som springer! Jag själv simmar jag, känns inte lika coolt hihi men det blir utav vilket är det viktigaste! Nu har jag gjort ett H bidrag. Ha en fin dag Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. Vad kul att springa göteborgsvarvet! Lycka till med träningen. :-)

  SvaraRadera
 8. Imponerad av dig och alla andra som springer. Hur orkan man springa så långt? Jag springer 7km sakta 2ggr i veckan men kan inte tänka mig hur jag ska 3 dubbla det varvet...

  Som sagt så imponerad!!

  Kram JOhanna

  SvaraRadera
 9. Jag är så grymt impad av din kämparanda! Låt oss hoppas att Göteborg har torkat upp till dess, för nu är det blött, blött, blött...
  Kramar

  SvaraRadera
 10. Jag är imponerad över att det finns de som kan tänka sig att springa en gång till efter att ha varit med på ett sådant lopp en gång tidigare :-) Jag tyckte det var fruktansvärt långt :-) Bra jobbat! Lycka till med träningen!

  SvaraRadera
 11. Åhhhhhh, jag ska också springa Göteborgsvarvet! Dock andra gången för min del. Hör av dig om du vill ha sällskap på nån runda, jag tycker långpassen är rätt sega att köra själv! Kram!!

  SvaraRadera
 12. Vad spännande! Då håller jag tummarna för att det går som du önskar! :-)

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!