tisdag 13 november 2012

M som i..


M som i ”måla trappa”! Eller M som i ”målare målar trappa”!.

Igår stormade det nämligen in en golvläggare, en målare och en sprutlackerare här i huset. De ska på olika sätt koordinera sin verksamhet och förhoppningsvis leverera en färdigmålad vit trappa med grå matta i stegen tills på fredag. Känner redan att det kommer bli stor skillnad i vårt hus från −74!

Och vad ska vi göra då - vi som inte målar trappa? Jo, vi ska hålla oss på nedre plan så mycket som möjligt när vi är hemma. Annars kör vi jobb och dagis som vanligt, kanske nån köpemiddag extra för att slippa vara mycket uppe i köket nu när det saknas räcke till nedervåningen. Och som avslutning ska vi ju betala förstås men vi tackar ROT för hjälpen och hoppas på en rimlig slutsumma.

Det var dagens bokstav! M!

16 kommentarer:

 1. Så spännande och roligt att få en "ny" trappa och så snabbt och slippa slita själv. Förstår att skillnade märks snabbt

  kram Kajsa

  SvaraRadera
 2. Lycka till med trappan! Härligt att få hantverkare i huset och så
  skönt när de är klara!
  Ha en bra dag!
  Melody med matte

  SvaraRadera
 3. Åh, det är så roligt när man håller på att göra iordning där hemma. Kommer säkert att bli jättefint!!! Vårt hus är också från 74 *ler*(och allt vad det innebär ;)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 4. Roligt att få lite nytt! Det minsta lilla brukar lyfta en hel del, så jag kan tänka mig att er trappa kommer lyfta hela huset.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Det gör enorm skillnad! Jag kommer ihåg när vi gjorde vår trappa vit med eksteg. Jag målade själv och det var rätt strävigt:)
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Åh vad fint det kommer bli! Skulle vilja göra om min trappa också. Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. Vilket projekt men det låter som att det kommer bli supersnyggt!
  //Sandra

  SvaraRadera
 8. Skicka hit dem när de är klara, vi har nämligen inte kommit överrens om vem som ska måla trappan här...! :-)

  SvaraRadera
 9. Men, det låter som om det kommer bli fasligt snyggt :) Förstår att livet blir lite extra mekigt, men det är ju skönt att det förhoppningsvis är klart snart då!

  Kram
  /Anna

  SvaraRadera
 10. Det är alltid roligt att göra om lite. Tror att det blir mycket bra. Själv målade vi trappan i svart och nu så här efteråt så var det nog inte så bra ;)
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 11. Alltid roligt att göra om i huset. Ska bli spännande att se slutresultatet. Har själv målat vår trappa 3 gånger o det är väl snart dags igen puh, men fint blir det. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 12. Härligt! Hojta till om du någon gång behöver hjälp med annat då sambon är en flitig målare ;)
  Kram

  SvaraRadera
 13. Vilken skillnad det kommer att bli! Det gör väldigt mycket med en fin och fräsch trappa... jag vet :-) ROT är ett bra påhitt :-) Ha en go kväll!

  SvaraRadera
 14. Skönt att be någon göra det... Väntar fortfarande på att mannen ska ta tag i det och måla klart.......
  Kram

  SvaraRadera
 15. Ohh så snyggt, kommer bli jättefint med vitmålad trappa ihop med grått kan jag tro. Ja jisses nu får det vara massa tvätt framme i ett par dagar så att man kommer i fatt ett tag =D

  vad roligt med lite rader från dig =D

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!