söndag 25 november 2012

Z som i...

Z som i zoo!
Zoo-duplo är det närmaste zoo vi kommer här hemma. Här samsas elefanter med katter och med tigrar och en giraff lite hur som helst. De har gott om mat och det finns gott om djurskötare som tar hand om dem. Ingen risk för vanvård alltså.

Om man nu inte skulle tycka att långa perioder av passivitet i stora leklådor, inskjutna bakom en soffa, är en form av vanvård. För då ligger vi faktiskt lite illa till..

Bloggutmaningen A-Ö går in i slutskedet. På onsdag kommer jag räkna samman alla kommentarer och sätta in antalet kommentarer i kronor till Cancerfonden. Ser ut att bli en rejäl slant! Och som tidigare hoppas jag ni kikar in till andra alfabetsbloggare:

Anneli Hönan Anna SvartVittochRött Martunia HönaPöna Karro Hemma på Sjuan Dagar av Lycka Meam Die Creando Melody Ab imo Pectore Elvornas Hem Home to Tiny Karin Mitt så kallade liv Lisa Lifestyle by Lena Jossan le Petit Jardin Maria Wikers liv Sandra

Ha nu en toppensöndag!

11 kommentarer:

 1. Härlig Z tolkning ! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag kommer ha en del av Zoo på min blogg idag. ;)
  Önskar dig en skön söndag!
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera
 3. Men vilket sött duplo! Det fanns inte när mina barn var små...
  Hoppas du hittade mycket i Ullared.
  Ha en fin söndag, kram Suss

  SvaraRadera
 4. Idag tänkte vi lite lika! Risk för vanvård är det nog här också just nu,
  de växer ifrån sådana leksaker fortare nu för tiden. Tekniken tar över!
  Melody med matte

  SvaraRadera
 5. Nu är det mitt barnbarn som ärvt sin mammas duplo. :)
  Ha en härlig söndag! Kram

  SvaraRadera
 6. Påhittig du är!!! ;)

  I vårt kök har vi mörkröda väggar (typ lite blodroströd...äh, svårt att förklara), när jag riktar ljuset på något så blir de automatiskt bra svarta om jag mörkar bilden något ;) Har jag inte dem till hands så använder jag en soffa eller ett tyg långt bakom objektiet. Har jag kort skärpedjup så blir bakgrunden bara färg (f2.8 använder jag ofta!)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 7. Charmigt. Såna där Dublo-djur fanns inte då mina var små. Vad jag minns i alla fall. Kul!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 8. Men vilken fin z-bild! Blir nästan lite nostalgisk när jag ser den. Mina barn lekte jättemycket med Duplo som små. Jag tycker att du har gjort en fantastisk insatts för cancerfonden med din utmaning!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 9. Men sannerligen ett fint zoo :)

  Kram
  /Anna

  SvaraRadera
 10. Fin Z tolkning,några år sen man trampade runt på duplo o drog en ramsa.....I dag står jag över bokstavsutma ningen, men Återkommer i morgon. Ska bli spännande att räkna ihop kommentarerna, hoppas på mycket pengar. Kramisar Tina
  Förrästen har lagt till dig i mina bloggar jag följer, hoppas det är ok.

  SvaraRadera
 11. Zoo, zon, zest, zebra... det är de orden jag brukar spela i wordfeud när jag har ett z att göra av med... hoppade tyvärr över z i din utmaning. Men kommer Å som i Åter med ett Å imorgon! :)

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!