onsdag 12 december 2012

121212

 Det är lite hektiskt nu, så här veckan innan jul. Idag passade jag på att INTE samåka med maken hem utan avslutade massor med grejer i lugn och ro och tog sen bussen hem. Skönt det också, att sitta kvar på jobbet så länge som man vill istället för att alltid kämpa mot klockan.

Hur som helst, denna kväll den 12 i 12:e 2012 passar vi på att slå in lite julklappar och sätter nejlikor i apelsin. Placerar apelsinerna på olika ställen, en i en glasskål granne med två nya hyacinter. Är väl egentligen bara glöggen som fattas för att göra julstöket fulländat! Men men, vi tar och slår in en julklapp till och mumsar kanske på lite nötter istället.. Är det snart jul så är det!
Och vet ni vad, imorgon är det lucia och jag har en ledig dag tillsammans med de små och finaste människorna i världen - som jag vet!

9 kommentarer:

 1. Min julapelsin med nejlikor görs traditionellt den 23:e. Orkar sällan göra fler än en sväng och de håller sig inte så länge.
  Vad skönt att du hann jobba av lite. Jag har så lugnt så. Mitt enda fokus är att börja göra ett avslut och kunna lämna över i mitten av januari.
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 2. Doftar ljuvligt av apelsin o nejlikor, påminner om barndomens jular. Vilken mysig dag som väntar i morgon för er. Lucia då känner man verkligen att det är jul. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Åh, man känner nästan doften genom datorn! Lucia är en mysig dag... vi har lite lussande och fika som väntar i morgon på jobbet. Ni får ju en extra härlig dag med ledighet och allt :-) Gott!

  SvaraRadera
 4. Gör alltid apelsiner med nejlikor! Doftar juligt!
  Skönt med en ledig dag!
  KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får den finaste, finaste lucian med dina kära! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Önskar dig och familjen en trevlig Lucia kväll! <3

  SvaraRadera
 7. Apelsiner och nejlikor doftar så ljuvligt ! Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 8. Åh vad härligt att vara ledig med barnen. Jag måste börjar prioritera det innan det är för sent. Mer ledighet åt folket ;)
  Kram
  Annlin:S

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!