onsdag 5 december 2012

Grannskapet i snön!
Ja, att det är snökaos i stora delar av landet har väl inte undgått någon!? Det har dansat snöflingor hela dagen och jag passar på att samåka med maken istället för att ta cykeln till jobbet som jag brukar. 

Väl hemma tog vuxna och barn fram skyfflar och spadar för att skotta uppfarten ren från snö. Och visst är det härligt med all snö!! Sonen ser fram emot att få gräva en koja i snöhögen och med grannarna får vi ett outtömligt ämne att ventilera. TÄNK va snö… Ja NU får vi vara rädda om ryggen.. FÅR vi låna er skovel.. NÄR kommer plogbilen? Håller oss INNE… Mysigt tycker jag, att snö och gräsklippning och eventuellt lövkrattning får grannskapet att blomstra!

Önskar er alla en fin onsdagskväll och jag hoppas för egen del att hålla mig vaken längre än till halv nio, som igår..

7 kommentarer:

 1. Verkligen mysigt med all snö, men om jag skall vara ärlig så tycker jag att det är ganska så skönt att bo i lägenhet just nu ;)

  Ha en fin kväll! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vilka fina snöiga bilder! Vi håller oss också inne, liten med streptococcer, mamman pysseltörstande och storebror med myror i baken...
  Hoppas ni fick en mysig kväll!

  SvaraRadera
 3. Mysigt om man får hålla sig inne! Mannen är inte så glad, han är ute o skottar!
  Fin kväll till dig också! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Rätt mysigt är det faktiskt!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Hihi, en hel de snö är det! Men här har de inte dansat ned precis... Det har blåst något galet och gubben fick skotta sig fram till ytterdörren när han kom hem.

  Ha en fin kväll! kram

  SvaraRadera
 6. vackra bildet... visst är det härligt med snö, så man har nåt att prata med grannarna om! :-)

  SvaraRadera
 7. Men det är ju så fint med snö, och barnen älskar ju snö! Sen att hålla på och skotta fyra ggr under en dag är ju inte kul! Fina bilder! Kram helena

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!