onsdag 26 december 2012

Vinterbilder, och lite feber..

 Natten till juldagen föll det åter igen en hel massa snö, säkert 15 centimeter. Julen, som vi tillbringat hos svärföräldrarna i Karlskoga, blev alltså sådär vit och vintrig och snöig som man kan önska! Så himla vackert med all snö på träden och hustaken.

Nu, på annandagens kväll är det dessvärre plusgrader så mycket av allt det vackra smälter ner innan man hinner blinka. Men. Bilderna finns ju.. Och det är mindre farligt att ge sig ut i trafiken!Julen närmar sig slutet men kvar finns fortfarande några lediga dagar, jag har ledigt ända till andre januari och det finns mycket tid till vila, fixa och vara social. Härligt!
Baksidan av det supersociala jullivet är att inte bara människor trivs, det gör baciller också.. Nu har vi fyllt Ipren i sonen för att dämpa en nästan 39-gradig feber, dottern har badat och borstat sina tänder och har nu somnat framför TV:n. Med 38 grader i temperatur.

Och jag. Hostar och snörvlar men verkar klara mig från feber i alla fall. Alltid nåt!

Önskar en fin annandagskväll!

14 kommentarer:

 1. Visst är det mysigt med jul och vit vinter, tyvärr mindre kul med baciller! Jag mår inget vidare heller, hoppas bara det inte blir värre, eftersom vi är i malmö ! Krya på er alla i familjen ! Kram kram Helena

  SvaraRadera
 2. Åh, trist med sjukdom:-( Tack för hjälpen med mitt fototrassel, nu funkar det igen och jag är glad som ett barn på julafton! Krya på hela skaran! Kram

  SvaraRadera
 3. å... hoppas ni kryar på er snart! Kramar till dej, och god fortsättning!

  SvaraRadera
 4. Åh vilka ljuvliga bilder rara Sara! Tack för dina fina ord:) Krya på er nu hela högen <3 God fortsättning! Kramar från mig

  SvaraRadera
 5. Härligt med snö till jul! Här har vi också haft plusgrader idag, men det är så mycket snö så det försvinner inte i första taget:)

  Ha en fortsatt skön julledighet!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. God fortsättning Sara!

  Vad skönt att ni är långlediga, men helst utan feber och hosta såklart! Hoppas ni piggar på er.

  Dina bilder är härliga. Så fint med vit jul!!

  Kram!!
  Lotta

  SvaraRadera
 7. Riktigt häärliga vintriga bilder, vackra!! Men vad himla trist med sjukdomar och elände... sänder massor med krya-på-er-kramizar:))

  Kraaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder! Krya på er, kram!

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder Sara stor kram och krya på er/Diana

  SvaraRadera
 10. Det är det tristaste med denna tid på året, alla trista inluensor som hägrar. krya på er!
  kram Nilla
  svar: jag ändrar stlk i Picasa

  SvaraRadera
 11. Så tråkigt med feber! Inte alls kul! Jag ser att ni också har spelar det där stressiga spelet :-) Kul nöje! Krya på er nu!

  SvaraRadera
 12. Det var väl den sista julklappen från oss det då... Hoppas de kryar på dig snart! Men det var nog nån riktigt envis bacill, våra små ligger fortfarande!

  SvaraRadera
 13. Vilka härliga vinterbilder, och så mysigt med vit jul! Själv blev det en grå grön blöt jul men ändå fykkd med värme och glädje.

  Önskar dig en god fortsättning

  Kram kajsa

  SvaraRadera
 14. Vilka fina bilder!!!
  Tack för en trevlig blogg!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!