måndag 3 december 2012

Rumsbyte

I helgen har vi alltså skiftat två rum! Det är Edith som tagit över gästrummet och gästrummet blir, till slut, mer av ett arbetsrum i kombination med gästrum. Önskar hett ett ordentligt skrivbord med möjlighet att pyssla, fixa med räkningar, sortera papper, jobba hemma. Och sånt! Ja, här väntar en inventering av skrivbordsmarknaden tror jag!

Ediths nya rum var vitmålat sen innan men fick ny fräsch färg på tre av väggarna och sen denna tapet på helväggen. Lilla hon var spänd över sitt nya rum och sa ordentligt godnatt till de fina djuren hon nu delar rum med!
Nattlampa från Mokkasin
Tapeten

Att göra om hemma drar alltid med sig rätt mycket jobb, sånt man (jag..) kanske inte riiiiiiktigt tänkt på innan. Men det är ju tur att jag inte tänker på allt innan, då skulle mycket inte göras:-) Så nu har vi en del pyssel med hyllor, konsoler, lampor och byte av garderober att ta itu med innan vi kan känna oss nöjda. Nån som känner igen det? Att det blir en del mer jobb än man tänker sig först..??

15 kommentarer:

 1. Japp, samma här. Förtränger gärna det där merjobbet som följer en renovering. Superduperfin tapet fick hon iallafall :)

  Ha en fin dag! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ja, visst tar det mycket mer tid! Men vad mysigt hon verkar ha fått lilla Edith! Ha en fin dag! kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fin tapet.
  Men så är det ju. Man måsta alltid ta det i beräkningen. Att det tar mer tid och kostar mer pengar än vad man räknat med

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där, jag skapar lätt ett litet kaos när jag drar igång ett projekt och inser hur mycket det bär med sig, men kul är det när det är färdigt :-)?

  SvaraRadera
 5. Hehe! Skojar du.... Det blir nog 4 gånger så mycket. MINST.... ;-D
  Men fint ni fick! :-)

  Kram M

  SvaraRadera
 6. Åh, så fint!! Ska bli så kul att se den 19e! :-)

  Stor kram fina

  SvaraRadera
 7. Känner igen mig där. Jag räknar heller inte med att det blir en massa mer jobb. Men jag har en gubbe hemma som räknar in detta och lite till ;) Därför händer det inte så mycket....
  Ha en trevlig måndagskväll!
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera
 8. Vilket härligt barnrum. Försttår precis vad du menar, men börjar lära mig nu efter 16 års renovering att allt tar sin lilla tid. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 9. Visst kan det bli så, men det är väl tur att man glömmer det, annars kanske man aldrig skulle våga starta några projekt :) Lycka till! Kram!

  SvaraRadera
 10. Jättefint! Och tiden...det blir alltid mer än vad man tänkt!

  Kram

  SvaraRadera
 11. HELT UNDERBAR!!! Härligt barnrum.
  Jag har länge tänkt att förvandla dotterns rum till arbetsrum men jag har inga krafter..
  Morgonkram <3

  SvaraRadera
 12. Va bra det blev Sara!
  Förresten, tack för en trevlig promenad igår kväll. Ska jag vara ärlig gör den sig till minnes i skinkorna idag :-)

  SvaraRadera
 13. Känner igen mig, det går så fort från tanke till handling här. Slutar ibland med att man (jag) flyttar tillbaka allt igen :)
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 14. Jo det känner jag igen ;) Vilket fint rum Edith har fått. Jättefin tapet!
  Så roligt att du valde att göra en "härmapa" av min ljusburk :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 15. Hehe det är ju lite det som är grejen... man ska inte veta allting innan man sätter igång - då blir det ju inte av! Och man är ju alltid himla nöjd efteråt!! :) Åtminstone ett år eller så - sen vill man ändra igen...
  Mycket nyfiken på resultatet som vanligt vet du! Får åka förbi och titta nån dag snart.
  Kramis JennyH

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!