torsdag 27 december 2012

Mamma!

Det blev en del fotat under julen ändå.. De här bilderna visar min mamma och hennes sambo, Svein, i deras lägenhet i min barndomsstad. Eftersom de flyttat från huset för lite mer än ett år sen har de mindre utrymme än tidigare, ingen trädgård och inte massa ”hus” att sköta om. Så nu när vi dundrar in med packning och kids passar det oss bra att låna en gästlägenhet i samma trappuppgång och umgås massor precis när man känner för det. Bra lösning!

Min mamma är världens snällaste. Hon är kärleksfull, har tålamod med mig och hon har ett supersätt mot barnen, inklusive min man som då är hennes svärson! Hon lyssnar och läser böcker och dukar fram fika. Allt på samma gång! Tack för den här gången och vi ses snart igen!

10 kommentarer:

 1. Mammor är så bra att ha...! :-)

  SvaraRadera
 2. Mamma, mormor ÄR kärlek! Det bästa vi har! Min dotter som idag är 23 har tatuerat in en svala i nacken med en banderoll i näbben. På bandet står det "mormor".

  Jag har en babushkadocka som jag lekte med som barn!

  Idag skiner solen! Härligt!
  God fortsättning till dig! KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Perfekt med gästlägenhet, lite ifred men ändå stor möjlighet att umgås! Perfekt! Och... mammor är allt bra :-)

  SvaraRadera
 4. Åh vad härligt det låter! Jag önskar att jag hade min mamma kvar i livet, saknar henne så. Det är något visst med mammor, eller hur.
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera
 5. Åh så fint skrivet om din mamma! Jag har också en fin relation till min mamma, hoppas det blir likadant mellan mig och min dotter när hon blir större. Det är guld värt...

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 6. Underbart med mammor... Hoppas ni haft en super mysig julhelg, kram

  SvaraRadera
 7. Vilken kärleksförklaring till en älskad mamma!
  :)

  SvaraRadera
 8. Mysigt med bra umgänge och lite lagom så där.

  Kram Lena

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!