fredag 7 maj 2010

Napp-avslutet



Herman gav sina nappar till tomten igår, dvs han la dem i en skål utanför dörren så att tomten kunde hämta dem på natten. I morse tittade han i skålen och fann att tomten lagt ett kort till honom och tackat för napparna.
Jag har nog varit mer spänd inför avslutet än vad han varit för han har inte frågat efter dem en gång sen han la ut dem i skålen. Bryr sig inte nämnvärt om Ediths nappar heller.
Vid sovdags vred han sig inte mer än vanligt och natten har gått bra. Visserligen vaknade han halv sex och somnade inte om men så kan det ju vara ibland..

För att lyckas med detta har vi gjort två grejer:
1) MUTA. Igår fick han välja leksak i affären och det blev en polisbil med sirener och det var villkorat att han därefter skulle ge bort napparna. Nu är stolt ägare till en fin bil med sirener (....).
2) PEPPA. Varje dag i drygt en månad har vi pratat om hur detta ska gå till och att det kommer innebära han är stor kille att inte ha napp, han får nåt i utbyte.

I mina ögon har han växt ytterligare nu - stora fina Herman 92 cm lång 14.4 kilo!!

2 kommentarer:

  1. Duktiga goa stora killen!!! BRA GJORT!!!! Verkar ju som det inte var ett endaste problem det där!!! Skönt!!!

    Ni får gärna komma på onsdag, om jag inte är helt slut efter Uppsalaresan. Vi åker ju må-ti och kommer hem ti em, och T jobbar hela onsdag, så vi kan väl höras på morgonen där och se hur jag mår? Funkar det för dig? Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Hallojjjjjj vännen

    Sitter häroch tar igen ALLA inlägg
    Sötaste lilla Edith!!! Vägde hon alltså 4800 på 2månaderskontrollen. Fatta att Sander vägde 5300 när han föddes! NU fattar du nog HUR stor han var!
    Elise är 104 cmoch väger 18 kg så det skiljer ju en del där med!!!!!!

    Vikommer nog några dagar veckan innan midsommar- typ söndagen ca 20e ca!
    Är ni hemma då?
    Hade varit UNDERBART att få till en reunion då!

    Hör av er vännen
    KRAAAAAAAAAAAAAAAAMAAR

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!