torsdag 27 maj 2010

Tur och retur Karlskrona

Herman= inte så villig att ställa upp på kort alltid..
Igår åkte jag och barnen tåg till Karlskrona för att möta upp Jonas som jobbat där i veckan PLUS att träffa den här Hilda-goingen:
Hilda född 17 maj, hela 14 dagar efter utsatt datum ojojoj.. Jag beundrar Matilda som fixade det, speciellt med andra barnet. Jag gick ju över lika länge med Herman och vet hur det känns. Skillnaden är väl att jag då i lugn och ro kunde läsa alla pocketböcker jag kom över.. Inte ha en tre-åring att underhålla samt välja vilka av dennes trotsutbrott man ska parera. Tyra nu i alla fall stolt storasyster och Matilda tvåbarnsmamma:

Vår egen plutta blev plötsligt väldigt stor..
Resan till Karlskrona var:
  • pga signalfel försenat 2 timmar
  • supervarm
  • fattigt eftersom jag pga slarv glömde mitt VISA-kort på pressbyrån i Linköping
  • internationellt eftersom vi på X2000 var omgivna av ett typ moldaviskt sällskap.
Herman kom väl överens med en av dessa män och lekte tittut över sätet. Han blev till slut övermodig och kallade mannen för "fot-kille", "hej fot-kille" av nån anledning. Kanske 100 gånger.. Detta tyckte mannen var väldigt roligt så han lärde de andra i sällskapet att säga samma sak. Jag tror att de trodde att de lärt sig säga "hej kompis" eller nåt.
Jag ser framför mig att de sitter på nån fest ihop och ska briljera med sina nya svenska-kunskaper. Vad alla ska bli impade eller hur!!

1 kommentar:

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!