lördag 1 januari 2011

Nyårspics! Och Edith..

Bilder från nyårsafton..
Herman och Albin var för kvällen iklädda likadana skjortor! De hade väldigt kul och det var mycket skratt och bus. Strax efter tiosnåret parkerade de sig framför tv:n under täcket och varvade ner framför en film. Vid halv elva sov de, nöjda med sitt firande.
Och med lite cola i blodet och choklad på Tuvas näsa blev det så här roligt.. Ni ser Wille, Mathilda och Herman.
Albin och Tuva
Micke och Maria
Björn och Annica.
Tack för en trevlig kväll kompisar! Vi hann att både äta gott, dricka gott och tillsammans fira in 2011. Vi pratade under gårdagen om det här med nyårslöften och de var ingen av oss som gav nåt löfte. Känns ju rätt klokt egentligen, det är ju alltför sällan man hör nyårslöften infrias. Känns kanske mer trovärdigt att lova sig själv/ andra löften under det löpande året när det är något man vill uppnå!?

Efter detta firande har vi haft en tröttdag med Ivanhoe och lite mer syskonkiv än vanligt. Vi föräldrar har nog också känt oss lite slitna och är rätt nöjda nu när alla barn sover. Herman somnade halv sju, Mathilda tio i sju och Edith halv åtta.. Jag och Jonas somnar säkert innan första reklamen i nio-filmen..




Den här lilla tjejen har vart så glad i stort sett hela dagen, tjejen i mitt liv 100%! Hon somnade ifrån nyårsfirandet strax innan åtta så inga festbilder på henne.. Minen på sista bilden har hon nyss lärt sig, hon rynkar näsan och ser bara för go ut! Hon förstår i alla fall tre ord nu; vinka, klappa och hejhej! En möjlig överkonsumtion i Edith-bilder men ni får ha överseende..

Ha de gott!

1 kommentar:

  1. Vilka fina nyårsbilder!! Ni ser ut att ha haft hur mysigt som helst!!! Kul!! Bra att inte ha några nyårslöften faktiskt, svårt att hålla... Tror T hade ett gäng i åt med tanken att han ska klara fixa ett, blir intressant att se vilket!! Dricka mer whiskey var ett och det ligger nog nära till hands!!;)
    Stor kram till er!!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!