söndag 8 maj 2011

En fjäder blir en höna blir en hönsfarm!

Fått ett "typiskt oss" ryck. Vi lyfte in skåpet vi målade från garaget in i huset. Där skåpet stod ska vi nu sätta upp ett bra förvaringssystem från IKEA. Och från denna tanke rullar det bara på... "Eller vi sätter det inte där, vi passar på att flytta ner garage-inredningen från en annan vägg och sätter det där bra förvaringssystemet på den större väggen istället. Så då kommer vi få massor av plats! Men innan vi sätter upp nån ny inredning så passar vi på att måla insidan av garaget vitt, fräscht! Ska bara åka och köpa färg.. Och så börjar vi med att måla två väggar men sen vartefter vi lyfter upp alla grejer på den nya förvaringen så kan vi lika gärna måla hela garaget invändigt.. Och när vi nu fixar allt det här så tar vi och hyr en kärra och kör allt skräp till tippen och titta här är babyskyddet det kan jag lika gärna sätta in på Blocket.." Är ni med?

Så nu har vi några dagars jobb framför oss men resultatet kommer bli värt jobbet vi lägger ner! Vi kommer få väggplats för alla cykelhjälmar, gödningar, leksaker, bollar, trädgårdsspadar och sekatörer fiskeredskap och annan bråte vi har. Det blir bra det!

Och mitt uppe i allt har vi Edith!
Som kollar efter post - nåt till mig??

2 kommentarer:

  1. Känner verkligen igen detta med växande projekt. Man börjar smått någonstans och sen har man helt plötsligt hela huset upp och nervänt och en massa extra jobb. Men som sagt det brukar löna sig! Och vilken liten goding Edith är!!!

    SvaraRadera
  2. Har inte varit inne på bloggen på LÄNGE. Kul att läsa om era projekt. Känns igen... KRAM!!! Linda

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!