söndag 1 maj 2011

Sköna maj-söndag!

Hallå är det mat snart!? Hungrig mamma, hungrig dotter.
Lite pasta, äggröra, grönsaker och bacon senare. Det satt fint!
En alltigenom härlig men lugn helg går mot sitt slut. Har varit en helg utan några särskilda måsten och det känns väldigt skönt när jobbveckorna är desto mer intensiva. I fredags hade vi Jenny med familj på besök, våra respektive söner är i olika ålder men leker bra ihop ändå. Extra trevligt blev det när barnen somnat, kaffe och efterrätt och möjlighet att prata i hela meningar!

Idag ett besök hos vänner i Berg, Rebecka hade fyllt år och bjöd på hembakt fika och kaffe i kopp med fat. Mysigt! Sonen som inte på samma sätt som vi andra tänker på vare sig etikett eller midjemått åt så det stod härliga till. Till slut bad jag honom vänta tills hans armbandsur skulle visa på halv fem innan han tog mer. Då gick han omkring och pratade med den som ville höra om vilka regler som gällde för honom. Sött!

Målat lite har vi också gjort, mannen utför just nu en besiktning av skåpet och vill det sig väl så lyfter vi in det på plats redan nu ikväll. Tapetsera dörrar kan vi lika gärna inne som ute i garaget. Ser såå fram emot att få det på plats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!