söndag 9 januari 2011

Softa söndag..

Nya väderlekar kräver nya kläder (skor) till barnen. Denna gång vinterfodrade gummistövlar för att hålla väta ute men värme inne.. Testade vanliga gummistövlar med raggsockar till Herman i början på vintern men det räckte inte riktigt till utan han frös. Ska surfa runt lite efter olika varianter - kanske man slipper gå i affärer utan kan få hemleverans?

Snölyktan gjorde vi innan det stora tövädret med 2-3 plusgrader kom. Lyste så fint i trädgården för alla "som tar en kvällspromenad", som Herman sa. Han är lillgammal, gossen.


Avslutade denna långa ledighet med en utflykt till skogen. Edith nöjd med att sitta i ryggsäcken och Herman nöjd över att sitta på snowracern med den information i sitt bakhuvudet att det fanns kexchoklad nerpackat i ryggsäcken.. Han är en riktig liten gottegris, medgörlig när han vet att det blir nåt gott äta. Som både sin mamma och sin pappa i och för sig, skillnaden är väl att jag och pappan har bättre koll på vad obegränsad kexchoklad gör för midjemåttet!

I dessa kläder ser hon ut som en liten apelsin (eller isbjörn, för all del), men hur som helst så tycker hon nu att gåstolskonceptet är kul. Balansen är rätt skaplig och hon använder lagom mycket kraft för att ta sig framåt med vagnen. Gullisen, tankar om när hon ska börja gå helt för egen maskin kommer...

En helt igenom lugn och supermysig helg avslutas i och med detta inlägg, Jonas ställer klockan och går till jobbet imorgon. Vardag.. Herman har studiedag och är ledig från dagis. Jag satsar på att ta mig lite tid till att förbereda terminsstarten aerobic (onsdag). Gör en ny koreografi samt ny styrkedel till fyra låtar jag gillar. Denna termin har jag en tidigare tid, klockan 19.00 på onsdagar. Ser fram emot detta!!

2 kommentarer:

  1. Härligt att Herman tänker på grannarna i kvarteret och anstränger sig för att det ska vara mysigt på kvällspromenaderna. Haha......underbart ju!

    SvaraRadera
  2. Ja, ibland är han väldigt omtänksam!!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!