lördag 2 juni 2012

Bilder. Långa aktiva blåsiga lördagen!

 Vaknar upp och konstaterar att det regnat. A lot. Ska morgonlöpningen bli i skogen eller på asfalt? Trots regnet väljer jag 7 kilometer i skogen och det funkar bra eftersom det varit så torrt där innan. Härlig start på dagen!

 Vidare på kompisen Henrys femårskalas i Ljungsbro! Henrys smarta päron har hyrlånat en gympahall och där håller de tio fem-sexåringarna till. Fullt ös!! Ska verkligen ha det konceptet  i åtanke till kommande födelsedagskalas - kul för kidsen att hänga i ribbstolar och lianer förstås! Och jag förmodar att städningen efteråt blir rätt överkomlig också!?

Alltid ett samtal att ringa. Köp sälj köp sälj..

Seneftermiddagen denna aktiva lördag tillbringar vi på Familjedagen på Malmen, anställda och deras från Försvaret och Saab får kolla in lite vad deras äkta hälfter ägnar 8-17 åt! Roligt det, man har ju en sorts tanke om vad maken sysslar med om dagarna men att få se lite mer av det ”live” är ändå väldigt kul!

Nu landar vi in hemma. Mamma och Svein åkte hem tidigare idag så nu är det vi, smågodis till barnen och mörk choklad till oss som gäller. Och att dela en flaska rött, det gör en lördag det!


8 kommentarer:

 1. Låter som att familjen har haft en aktiv lördag. Skönt att få koppla av med lite vin. Här blir det inget vin ikväll, en son på bal och en son på fest som ska hämtas i natt :)
  Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Vad mycket ni hunnit med idag! Njut av kvällen.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder! God kväll ! Kram

  SvaraRadera
 4. Smart att låna lokal till barnens kalas. Vi brukade slå oss tillsammans med någon annan födelsedagsgris och låna dagiset där vi bor. Kanon!
  Kram Anita

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder :) kramar Diana

  SvaraRadera
 6. Låter mysigt.
  Att hyra lokal är perfekt för barnkalas - fast tyvärr lite dyrt.

  Sv. självklart får du låna min ABC-lista om du vill :)

  SvaraRadera
 7. Få saker slår att springa i regn på morgonen, hur konstigt det än låter men en bättre start på dagen går knappt att få!

  Kram Lina

  SvaraRadera
 8. Du hann med en hel del under din lördag det kan jag inte påstå att jag gjorde. Men så hade jag inga ambitioner på att göra det heller för den delen ;-) Önskar din en bra start på den nya veckan!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!