torsdag 7 juni 2012

Fastnar lätt..

Känns som att en ny värld har öppnat sig, en värld där jag ständigt kan ha koll på mailen facebooken bloggen nyheterna vädret runkeeper. Etc. För att inte tala om INSTAGRAM (hur beroendeframkallande är inte det?? Galet.. Än så länge har jag en följare så är det nån som vill haka på så är jag glad:-) Jag heter varabarasara.)

Nu tänker ni: VA. HAR HON INTE HAFT EN IPHONE FÖRRNS NU?? HON ÄR VERKLIGEN 80 ÅR. STACKARS MÄNNISKA. HON KANSKE HAR PENSIONÄRSRABATT ELLER NÅT.

Jag förklarar: Jag är inte 80. Jag är 35. Jag har via mitt jobb en Iphone 3 och har känt mig rätt nöjd med den, kan surfa på trådlösa nätverk typ hemma men förstås inte på 3G om jag inte har en anledning. Så av snålhetsskäl övertog jag makens avlagda Iphone 3 privat och har använt den på samma sätt. Surfat hemma hos oss, hemma hos folk. Fick sen en saftig räkning. Den himla maskinen söker ändå efter kontakt på nätet eftersom jag laddat ner olika program. Helst då 3G.

Jag tänkte och gjorde: Nu får det vara nog. Nu binder jag upp mig och nu jäklar ska jag kunna surfa. SOM ALLA ANDRA!!?? (eller??). Så, nu ska jag instagramma och fejsbooka och spotifaja och köra runkeeper och navigera med GPS och spela rumble precis när jag vill. Så det så!

Hälsning Sara.
2012. Frihet i en telefon.

8 kommentarer:

 1. Instagramm har även dottern. Hon sitter och kikar det med jämna mellan rum. Och jisses vilka följare hon får snabbt.
  Grattis till din nya telefon :)
  Kramen på dig♥

  SvaraRadera
 2. Det gör du rätt i! Cyberspejsa på bara!! hihi Kram

  SvaraRadera
 3. Har inte fattat det där med instagram, nya Fb säger ungdommarna, men vad då är det inte bara kort som ser lite gammaldags ut???
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Grattis till värsta bästa köpet!

  SvaraRadera
 5. Jag har inte ens en touch-skärm utan en Ericsson K660i från 2003 (eller nåt). Haha! Jag är nog 105 år eller nåt.... ;-D

  SvaraRadera
 6. Ja visst är det en eeeeeenooooorm skillnad!!!! Grattis:))

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 7. Beroendeframkallande helt klart

  SvaraRadera
 8. Så jäkla skön du är!!!
  Jubel i min låda!! Det är ju så himla stor skillnad på 3:an och 4:an och helt plötsligt är man med i matchen och livet leker.
  35 eller 80 år spelar ingen roll - du rockar!!
  kram från Ulrika som nyss upptäckt Mac Book Air... hello världen! Nu lever jag äntligen!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!