måndag 15 augusti 2011

Rent och skärt fjäsk

Skruttigt I-phonekort på kvällens syltkakor
Gjorde en laddning syltkakor efter middagen idag. Tanken är att barnen skulle få bjuda sina fröknar på kakor efter den lyckade inskolningen. "Rent och skärt fjäsk". Nejdå, inte riktigt så men kan man göra det lilla för att glädja kommunalanställda duktiga pedagoger en aning så tycker jag man kan försöka! Och syltkakorna räckte till de som ville ha här hemma så det var väl en typisk win-win-situation.

Jag fick inga syltkakor på jobbet.. Första dagen och den gick i ett fasligt tempo, började dagen med att få information om och hantera en tragisk händelse i en medarbetares privatliv. Tufft, inga syltkakor i världen hjälper då.. Telefonen ringde i ett och det fanns förstås massor av mail att läsa efter semestern. Var ganska glad att cykla hem redan halv tre så här första dagen, känns alltid bra att mjukstarta sina tider så här i början på terminen..

Ute regnar det, tror vi tänder lite ljus här hemma och kanske tar en syltkaka till.

2 kommentarer:

  1. Vad duktig du är, säkert superuppskattat av personalen.

    SvaraRadera
  2. Sååå goda de ser ut!! Kan tänka mig fröknarna blev jätteglada!!! Så mycket mysigt ni hunnit med sista tiden! Tycker det är väldigt synd vi inte hunnit ses!! Hur ser helgerna ut framöver? Kanske en tur till Ljungsbro helgen den 27e när det är marknad här och sen fika el middag hos oss? Vore kul!! Saknar er!! Stor kram!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!