lördag 11 augusti 2012

Arvikablandat

I min barndomsstad Arvika händer det alltid grejer, tycker det är rätt fascinerande att en såpass liten stad erbjuder allt från musikfestivaler till hamnfestivaler till upplevelseveckor på Gammelvala. Med mera. Väldigt mycket mera. Denna helg när vi är på kortbesök var säsongens stora event avklarade så det var ”bara” barnens dag i Stadsparken. Ja, ni kan se på bilderna att det förekom både ansiktsmålning, ballonger och turtåg. Jag, pappa och barnen hängde på stan och i parken hela eftermiddagen och hann med allt som erbjöds!

 Och pappa, han leker med barnen men hinner också med ett och annat ord i Wordfeud - tur att vi har våra mobiler här 2012. Bildbevis:
 Jaja, tyck inte att jag driver med honom för jag är ganska bra på att ha koll på min mobil jag också. Har på senaste tiden medvetet ansträngt mig för att INTE ha den i handen hela tiden - det har ju gått bra hela livet fram till nu.. Och tänker man sig bara för så är det ju lättare att låta den ligga i väskan och spara på sina koller på olika sidor det i vanliga fall är så lätt att kolla..

Kvällen har vi tillbringat hos min bror och hans familj ute på landet, barnen har premiärbadat i poolen och vi har fått supergod mat. Inga bilder dock..

Det ni kan se på bilderna är vad jag hittade på Torget på en av de skräpigare loppisar jag besökt. Jisses va grejer! Två nya (gamla) sockerlådor köpte jag med mig, de kommer få plats som blomförvaring hemma sen. Ingen av lådorna har lock till skillnad mot de två vi har sedan tidigare, dessa är lite nättare än de förra. Heja loppisar - speciellt när man gör fina fynd!

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder! Ha, ha jag känner igen det där med mobilen, tror att det är riktigt bra att låta den ligga kvar i väskan eller till och med hemma ibland, även om det kan vara svårt:-) Tack för frisörtipset!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!