lördag 18 augusti 2012

Upp och ner, ris och ros. Och en väska!

Dagen började bra. Men inte så bra, med lite eftertanke. Jag och Annika sprang veckans långrunda tillsammans och det gick bra - redan klockan 9.00 var vi iväg och sen hemma igen till 11.00. Frid och fröjd - jobbigt men ett bra resultat tidsmässigt! Det som inte var så bra att jag nästan hade ihjäl min Iphone under turen, det regnade och trots både armskydd och plastpåse kom det in fukt. Ville liksom inte ladda sen efteråt.. Men nu efter lite vård och omsorg så verkar den ha repat sig, vi får se hur det artar sig. Resterande delar som inte är så bra är att löpning ger skavsår och blåsor både här och där, alldeles matt efter att ha fått skav av både shorts och armband, blåsor av skorna.. Men men, allt är överkomligt så även detta! 


Jag och dottern har varit på stan och jag har äääntligen skaffat mig en älskad Weraväska! (makens kommentar; ”den är väldigt lik den andra du har??”. Men ååååh, den är så fin och luktar läder och kommer bli perfekt till jobbet. Massor av härliga fack att fylla innan jag visar den för er - OK?

Hann in en sväng på HM också och kom därifrån med några mössor och hårspännen, tröjor och en inbjudan till kundmorgon där man som clubmedlem får 20% på ett helt köp! Och det mina vänner, det gillar en småbarnsmamma som upptäckt att barnens garderober behöver fyllas på med både det ena och den andra!

Ha nu en härlig lördag - vi håller oss hemma och mumsar lite kräftor med mera!

5 kommentarer:

 1. Åh nej, var det de nya shortsen som gav skav? Kul att det gick bra för er. Jag körde pass 3 idag.

  SvaraRadera
 2. Kul med ny väska, kan man aldrig få för många av :) kram

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt med en kundmorgon med lite härlig rabatt! Annars är ju skavsår inte så roligt!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Otroligt fina inköp!! Ett tips angående fuktskadad iPhone - lägg den i en påse med ris över natten! Riset suger all fukt till sig! Kram! Ha en fin söndag

  SvaraRadera
 5. SARA! Jag skiter i hårspännen och mössor.....VAR ÄR VÄSKAN?!!! Hihihi, kram kram

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!