onsdag 1 augusti 2012

Det drar ihop sig till fest

Jonas familj har en himla trevlig tradition sedan massor av år! Varje sommar är det sommarfest för att fira att alla nån gång, under året, har sin namnsdag. Så för mig (och oss.. mest mig faktiskt..) som har lite för lätt att glömma namnsdagar är detta en helt perfekt och rolig tradition. Alla får små presenter och på bilden ser ni delar av vårt bidrag. För den som tycker pappret är fint är det Ingela P Arrhenius som designat mönstret. Grönt snöre och washi-tejp från Mokkasin.

Och snart är det dags för årets sommarfest - eftersom vi är barnlediga denna vecka har vi köpt presenterna tillsammans. I mitt tycke får nog det sättet att handla presenter också bli en del av traditionen framöver - så mycket roligare att göra det tillsammans!

10 kommentarer:

 1. Vilken fantastiskt rolig ide! Ha så kul!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Gud vilken kul ide' den kanske man ska efterapa:) kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Otroligt bra idé. Något att ta efter. För de i vår familj som inte heter Christina, då ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Va kul! Och vilka fina paket! Skull gärna vilja ha ett.....Men berätta, hur gör du för att få med din man och handla presenter? Det skull jag vilja veta!!! Att handla över huvud taget.....Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Oj är ni så duktiga och firar allas namnsdag! Fina paket du har gjort!
  Här hemma firar vi barnen men bara med frukostbricka på sängen. Viktigt att de får en hembakad kaka och att vi firar alla tre deras namn :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken fantastisk idé! Den ska jag föreslå för familjen!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Håller med, visst blir det roligare tillsammans. Och pappret är grymt snyggt, som det mesta från den underbara butiken :)

  SvaraRadera
 8. Härligt! Och btw - finaste paketen någonsin!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!