tisdag 31 juli 2012

Lite andra rutiner än vanligt

Huset är så märkligt stort och tyst just nu. Det man plockar bort åker inte direkt fram utan det känns liksom lite mer ordning helt plötsligt. Barnen är hos farmor och farfar och vi vuxenföräldrar är själva hemma. Overkligt, tomt och lite skönt. Allt på en och samma gång. Blev aldrig av att vi fixade nån direkt mat idag, maken tog cykeln och köpte en grillad kyckling som vi åt på balkongen rätt så sent på kvällen. Till kycklingen blev det inte mer komplicerat än enkla grönsaker och en kall sås och en rejält stor kanna vatten. Gott i all sin enkelhet!

Men förstås, det är väldigt väldigt tomt nu när det inte finns små ljusa sovande huvuden på kuddar om kvällen. Inga små huvuden att klappa på eller kinder att pussa lite på. Blomsterchecken som mamma skickade med posten kom verkligen rätt dag idag - när rutinerna är lita annorlunda och huset tomt. 
 Vill bara visa ett par skor jag hittade på Scorett idag. Scorett rear ut alla sina sommarskor för halva priset och dessa fanns med där. Blir perfekta jobbskor nu på sensommaren!

7 kommentarer:

 1. Man behöver de där vuxendagarna... Bara vara för sig själva :-) inte dumt alls! Njut!!

  SvaraRadera
 2. Visst blir det tomt när barnen är borta? Men man får passa på att njuta (ändå). :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Du kan ju säga till din make att han kan hälsa när han kommer svischandes förbi på cykel med kyckligen under armen ;-) Du vilka skor! Verkligen jättesöta!

  SvaraRadera
 4. I know the feeling som du beskriver utan barnen.. Upplever det där lite för ofta då jag och barnens pappa inte lever tillsammans...usch och fy! Men man måste lära sig att ta vara på tiden och va rädd om sig! FY sketans vilka snygga skor! Va rädd om dig fina du <3 kramis

  SvaraRadera
 5. Åh vad snygga dom var! Älskar kilklack! Och vilken mysig fest ni ska på, det kanske man ska ta efter! Att köpa presenter ihop, både till varandra o h andra är helt klart att rekommendera. Projektet här hemma är ett nytt uthus/garage. Finns ritningar osv under bygga, om du nu skulle få oändligt mycket tid över och vill fördjupa dig i en främlings bygge ;))

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!