fredag 13 juli 2012

Tackar västkusten för den här gången!

 Tackar västkusten och Uddevalla för den här gången. Nu är vi på väg hem efter att för fjärde året i rad ha testat äkta husvagnsliv på västkusten. Vi har ingen egen husvagn men har möjlighet att låna mammas sambos vagn som står uppställd på en camping i Uddevalla. Ett riktigt avslappnat liv där vi tycker vi kan ta dagen som den kommen och styra aktiviteter efter väder, vind och humör.

 Det har blivit en hel del klippklättrande, lekplatshäng, krabbfisk och grill. Jag fick till en långlöpartur på 16 kilometer plus ett intervallpass men  blev ju sen lite sjuk och fick ställa planerat backpass. En dag tog vi badbåten in till Uddevalla för shopping och stadsstrosande, en båttur på dryga timmen= helt lagom med tanke på femåringens lite rastlösa natur och tvååringens vilja att leka hund hela båtresan.

Man får lätt för sig att Uddevalla inte gränsar till havet och det är ju riktigt eftersom det ligger lite inne i landet men faktum är att det är en havsvik som löper från havet in till staden så det är en hel del västkustkänsla i staden ändå. Saltvatten! Tång! Krabbor! Sjöstjärnor!

Efter nära två veckors road-trip ska det bli skönt att komma HEM nu, sova i egen säng och njuta av resterande lediga dagar som är bara delvis planerade. Spelar liksom ingen roll att det är hur kul som helst och hur skönt som helst att vara på resande fot= borta är bra men hemma är bäst - så känns det i alla fall just nu timmarna innan vi sätter nyckeln i egna dörren!

Ha en fin fredag!!

7 kommentarer:

 1. Och fint väder ser ni ut att ha haft! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Husvagnsliv är så mysigt! Och praktiskt många gånger. Dessutom är det lätt att förlänga säsongen.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Har ni varit ute så länge! vad härligt!
  Min semester är snart slut och jag har riktig jobbångest! hua!
  Så njut och ha det så skönt hemma i egna sängen!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara foton. Ser ut som ni haft det riktigt bra!
  16 km och intervallpass. Imponerande! Backintervaller får du ta en annan gång... :-)

  Kram M

  SvaraRadera
 5. Västkusten är verkligen underbar och vilket härligt foto som inleder ditt inlägg. Hoppas att sommaren fortsätter bra på hemmaplan.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Fin bild, vad är inte sommar utan mys picknick, med macka o saft! :)

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!