måndag 22 oktober 2012

Hötorget

Huvudkontoret ligger väldigt centralt i Stockholm så på dagsresorna dit passar det bra att ta en lunchpromenad till Hötorget. Jag har aldrig handlat där men ofta fascinerats av den fina uppläggningen och försäljarens ständiga utrop av varor gör halva priset. Man undrar- vad är hela priset?

Håll till godo med ett par Fån- bilder ! Du hittar dem och andra på @varabarasara Instagram!

6 kommentarer:

 1. Så mycket underbart gott!! Mååånga pumpor kan man säga! Vi ska fixa en efter helgen eftersom vi åker till Sthlm på fre-sö!

  Ni verkar haft det supermysigt på slottet också! Härligheter!

  Måste ses snart också! Hoppas ni kommer på vår Halloweenfest!

  Kramar!!

  SvaraRadera
 2. Ett tips! Precis innan de stänger ner på Hötorget är det 80% av priset! Brukar passa på att köpa lite då innan tåget går hem!
  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Fnissar lite åt "att gå ut"... Jag hade fattat direkt, här är det ut i naturen som gäller. Hoppas att du fick till någon bra lakritsdessert. Jag har varit sugen på nötbräck ett tag nu (smält mörk choklad och blanda i massa nötter - jordnötter om man är mindre nogräknad och har lite brådska (det har jag) och bred ut på smörpapper. Strö lite flingsalt på. YAMMIE! Ha en fin vecka!
  Ps ngt avis på ditt Hötorgsbesök! Gillar! Brukar du gå till PUB?

  SvaraRadera
 4. Pumpa är så gott och fina bilder du bjuder på!

  SvaraRadera
 5. Det är så vackert i de där stånden. Men jag stannar inte enbart på grund av säljarnas tjat och skrik. Inte speciellt trevligt att strosa runt och titta medan någon skriker hela tiden. Mycket märkligt beteende om du frågar mig. Om det hade varit lite lugnare så hade jag förmodligen köpt en hel del för jag älskar frukt och grönsaker.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Vad fint det ser ut med alla pumporna och det andra, skördefest!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!