måndag 22 oktober 2012

Lyssna på podd

Godmorgon!! Måndag morgon och jag sitter på tåget till Stockholm, en tågresa på drygt två timmar. Jag  brukar köpa med mig en stor kaffe på Pressbyrån och dricka på vägen upp, under tiden som kropp och hjärna väcks till liv efter nattens sömn. Nu har jag lite halkat in på det här med poddar, har bland annat laddat ner Alex Schulmans podd så det är möjligt att jag lyssnar lite podd. Eller musik, laddade ner Petra Marklund skiva och den känns som en riktig tåg-åkar-skiva.. Lagom sysselsättning en måndagsmorgon..

Nån mer som lyssnar på podd? 

Ha det toppen idag - måndag och allt!!

8 kommentarer:

 1. Gomorron! Jag har inte riktigt fattat det där med podd! Är det en app till ajfånen?!

  Petra + Kent = SANT! Så bra!!

  Ha en fin dag i Sthlm! KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Att åka tåg kan kännas väldigt avslappnande... man kan inte göra så mycket mer än att bara sitta och fundera, lyssna på musik, kanske jobba lite, läsa, dricka lite kaffe... ja, rätt gott helt enkelt :-) Podd har jag ingen koll på alls :-)

  SvaraRadera
 3. Nej, inte så ofta. Under semestern. Är jag ute och promenerar vill ajg ha musik. Kör jag bil vill jag ha musik. Inga pratande röster. Det stressar mig. Ha en trevlig stockholms-dag. Själv ska jag in till stan efter jobbet och frisören. Kram kram

  SvaraRadera
 4. Det där med pod casts är ju fantastiskt! Jag brukar lyssna på Jillian Michaels, hon är en stor förebild och ger många bra tränings och hälsotips!

  SvaraRadera
 5. Nej har inte testad podd,Låter mysigt att åka tåg med gott kaffe och härliga Petra Marklund.Ha en skön måndag i stora staden.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 6. Hoppas du hade en bra dag i Sthlm!
  Kaffe är ett måste på måndag morgon. :-D

  Kram M

  SvaraRadera
 7. Hanna & Amanda, härliga öppna kvinnor, testa :)

  SvaraRadera
 8. Brukar lyssna på Sommar i P1 via pod t ex. Bra påhitt det där:-)

  Kram Lena

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!