torsdag 25 oktober 2012

Lackat

Med så mycket olika lack i lådorna är det ju konstigt att jag inte har snygga målade naglar varje dag! Det har jag sannerligen inte, kan gå långt mellan gångerna jag använder nagellack även att jag tycker det är kul! Handlar nog mest om att det inte bara ska sättas på, det ska också tas bort den dag det blir dassigt och avskavt. Och ofta kommer den dagen snabbare än man önskar. Gillar INTE skabbiga och skavda nagellack!

Det tredje från vänster köpte jag i alla fall igår och stoltserar med här hemma nu, ett brunt lack från Isadora som både torkar snabbt och håller länge. För 65 kronor!

10 kommentarer:

 1. Ja jag såg allt att du hade nagellack idag ;) Snyggt
  Jag gillar inte heller avskavda naglar och jag tycker att de nagellacken håller dåligt ;(

  SvaraRadera
 2. Ett tips är att använda underlack.
  Bökigt, men torkar rätt snabbt och jag får för mig att lacket håller lite bättre :)
  Kram Jenny!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är kul med olika nagellack!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 4. Ja, det är kul med olika nagellack!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 5. Jättekul med nagellack, särskilt när man inte får ha det på jobbet, då längtar man supermycket att få ha nagellack på sig!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Brunt är lite annorlunda och kul... har sett att andra haft brunt nu sista tiden, men jag använder aldrig nagellack för...ja, det blir inte fint på mina naglar :-) Ha en toppenfredag!

  SvaraRadera
 7. Känner igen det där. Har också en hel del nagellack, men får sällan tummen ur... Det är ju inte "bara" att måla. Det ska ju underhållas också och det tar ju dubbelt så lång tid.. ;-)

  Kram M

  SvaraRadera
 8. Härliga färger, inhandlade också nytt lack igår kram Diana

  SvaraRadera
 9. Den sorten har seglat upp som favorit här. Håller riktigt bra tycker jag:)

  SvaraRadera
 10. Massor med fina färger har du ju. Men jag förstår, kände likdant när jag målade mina naglar förr. Slutade med det när jag började göra nagelförstärkning med fransk manikyr. Nu slipper jag både "måla" dit och ta bort. ;)

  Ha en trevlig helg!
  Kram Linda

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!