tisdag 23 oktober 2012

Kuddar och underlägg!

 Tack för era olika tips om hur man kan få sin darling att sluta med napp! Fina förslag har inkommit och nu kan vi välja mellan att ge dem till Bamse eller nån annan rolig figur, alternativt hänga dem i träd och byta ut mot presenter eller pensla med stopp och väx för att avskräcka. Ett annat tips är att ge dem till tandläkaren vid treårskontrollen.. Jag ska samråda med barnets ömme fader och sen skrida till verket - ber härmed att få återkomma om vilken metod vi väljer!

Dagens foton visar ett par höstfynd till hemmet. Kuddfodral från bästa Åhlens och glasunderlägg från roliga Lagerhaus! Lajk!
Kvällen då!? Jag sitter i soffan och är djupt nersjunken i datorn och har på Äntligen hemma i bakgrunden. Vilken skön tisdag! Barnen fick jag med list och fiffighet i säng redan vid halv åtta vilket kändes välbehövligt för två trötta kids.. Nu är jag ensam vuxen hemma och hoppas på en lugn kväll och  sen en lång och ostörd natt, dottern är varm och gnällig så eventuellt (förmodligen) stannar jag hemma med henne imorgon.

12 kommentarer:

 1. Snyggelisnygga saker du har hittat.
  Visst är det fantastiskt med bloggen. Man slänger ur sig en fråga och får en massa bra gensvar tillbaka.
  Jag har precis spinnat med 11-åringen. Nu är det Äntligen hemma och snart House. Skönt avslut på den här dagen

  SvaraRadera
 2. Snygga kuddar och häftiga underlägg. Jag letar efter kuddar till min soffa till vettigt pris...
  Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Snygga underlägg! Lagerhaus gör mig aldrig besviken :)

  Mitt bästa tips när det gäller nappar är att inte tvinga fram det i onödan. Mina två äldsta ungar hade napp på natten till efter fyraårsåldern. Och visst hade de nappbett, men det gick tillbaka när de slutade. Vi passade på när "tåget gick", när de visade lite mindre intresse i nappen än tidigare. Allt för att göra kampen så liten som möjligt :)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Lagerhaus har mycket fint!! Min dotter fick en ny liten gul cykel med stödhjul när hon slutade med napp(hon skulle ha fått den ändå fast det förstod hon ju inte)...och hon var definitivt med på noterna...jag har inte sett en gladare unge...ända tills det var läggdags...två jobbiga kvällar (och vi hade bestämt att inte ge upp)...och sedan gick det hur bra som helst:)) Om ni känner någon som har en hundvalp, kattunge eller kaninunge etc...så kan man alltid försöka motivera med att de behöver nappen bättre nu när du blivit så stor...och sedan lämna alla nappar där:))Lycka till/Maria

  SvaraRadera
 5. Oj vad mycket jag har missat när jag höll mig upptagen med så mycket. Barnen ska sluta med napp och jag hann inte ens tänka på "hur" :)
  Vilka fina glasunderlägg!
  En liten tips från tiden när jag hade små barn: Barnen kan göra glasunderlägg med pärlplatta. Då blir dom färgglada och personliga. Har ni gjort såna?
  Kram! :)

  SvaraRadera
 6. Båda mina pojkar sålde sina nappar i leksaksaffären. Dvs de bytte bort nappåsen mot en egenhändigt vald leksak. Att jag lämnade fram kontokortet samtidigt som sonen lämnade fram nappåsen var det ingen som märkte......
  Sedan fick det bli kvälls sagor om barn som kom till leksaksaffären och köpte nappar med grodor, nyckelpigor och elefanter på.
  Fina underlägg.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 7. Jättefina kuddar, färg som lyser upp, fräscht - me like!! Åhlens har mycket fint, det är en av mina favvoaffärer, hittar ofta mycket jag vill ha där:)) Och häftiga underlägg!!!

  Kraaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 8. Jag älskar kuddar!! Och de här är jättefina! Underbart. Man kan aldrig ha för mycket kuddar.

  Superfina underlägg också.

  kram!!

  SvaraRadera
 9. Kuddar kan amn aldrig få för många av :) Vi gav napperna till katten som i sin tur gav dom till sina kattungar...kram Diana

  SvaraRadera
 10. Sannerligen fina kuddfodrall :)

  kram
  /Anna

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!