lördag 6 oktober 2012

Summerar

Hopp hopp så är även lördagen på väg att ta slut, jag är den enda i huset som fortfarande är vaken så det blir ett summerande lördagsinlägg innan även jag kryper ner i nytvättade lakan. Najs!
Jag började lördagen med en löprunda i skogen, njöt av all frisk luft och klara färger men hade ben som inte ville samma som min hjärna. Benen ville typ GÅ i backarna och det är ju inte ok, tycker hjärnan.. Hjärnan fick som den ville i alla fall - man ska ju ändå känna av en runda i skogen tycker jag!

Efter veckohandling kom farmor och farfar för att fira maken som ju fyllt X år. Det visades lite trick då..
Copy paste. Resultat= medium:-)
 Här är förresten en liten fisenlisen som är på väg att sluta med blöja - gissa att vår sophantering kommer bli både lättare och billigare efter fullbordat faktum! Nu är det trosor och potta som gäller här hemma och det funkar än så länge bra i 100% av fallen. Inte natten då men vi ska ju ha lite att jobba på!

Vi tycker ju att det är rätt kul att laga mat här hemma men idag fanns det en större vilja att gå till kvarterskrogen och få sin middag. Enkelt, snabbt och gott! Det blev köttbullespett till barnen och en hamburgare utan bröd till mig och en med bröd till svärmor. Maken och svärfar mumsade varsin pizza och var nöjda med det. Trevligt, promenadavstånd och framförallt - ingen disk!

Väl hemma delade vi på en flaska vin och mumsade lite nötter innan ögonlocken blev tunga och vi sa godnatt. Det är en dag imorgon också…

Hoppas du har och har haft en bra lördag och medan jag ändå håller på -får en bra söndag!!

2 kommentarer:

  1. www.jaklarimittrahus.blogg.se8 oktober 2012 09:44

    Å vilken fin bild på Herman! Får lust själv att ställa mig på huvudet!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!