onsdag 31 oktober 2012

November på ingång..

Oj, redan onsdag! Har landat in hemma i soffan efter en lång dags jobb och en 8-kilometers runda längs  upplysta cykelvägar. Så himla härlig luft ikväll - 5 grader varmt och nästan så regnet hänger i luften. Den temperaturen och den luften gör det lätt att hålla tempot uppe!

Å så kul att så många vill hänga med i bloggutmaningen A-Ö!! Imorgon är det november och då kör vi - fotar något på bokstaven A… 

Det är med bloggande är så fint tycker jag. Ni är några som vill hänga med men kanske inte vill va me varje dag. Självklart! Nån vill fota grejer med träning. Självklart! Nån annan vill kommentera massor så att insamlingen till Cancerfonden ska bli stor. Självklart! Man gör liksom lite hur man själv tycker! Och det här med att skänka pengar väljer man ju själv, kanske vill man inte eller så vill man lägga nåt annat än den krona per kommentar som jag tänker mig. Allt är möjligt! 

Alla ni som lämnat kommentar och vill vara med - jag lägger upp det i mitt A-inlägg imorgon så vi lätt hittar varandras bidrag. 

Ett par bilder på Herman. Han har väldigt svårt att inte apa sig på kort men ibland är grimaserna ett uttryck för hur han ofta är, spelevink och tok och flams..10 kommentarer:

 1. Så söt liten kille! Kul utmaning du fixar, men jag hakar nog på en annan gång kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Söt liten kille hi
  Kram på dig
  Eva

  SvaraRadera
 3. Klart jag är med. Ska gnugga geniknölarna ordentligt ;)

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder på Herman. Vilken supersötnos!!

  Tack för dina gulliga ord och omtanke!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 5. SÖT och ett busigt lintroll! Fin kväll till dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!