måndag 1 oktober 2012

Jag tycker inte...

är temat i den femte bloggutmaningen ”Lär känna den bakom skärmen lite bättre” där Elin är initiativtagare. Där kan du läsa om andra som också inte tycker!

Herrejisses vad tycker jag INTE? Det är lättare att komma på sånt jag tycker..

Jag tycker i alla fall inte att det är okej att barnen dissar maten som ställs fram innan de smakat den. Har de smakat är det ok att ha synpunkter om gott- mindre gott. Jag tycker inte heller om när de retas med varann eller oss som föräldrar alternativt blir osams. När det gäller barnen tycker jag inte att de ska vara rädda att säga sanningen för nåt fel de gjort, gillar mer att de erkänner vad de gjort än luras i syfte att komma undan.

Jag tycker inte om att hamna efter på jobbet, den där känslan att ”va fasen jag hinner inte med!” är verkligen en ”inte-okej-känsla”.

Många tycker och tänker så mycket om så mycket och så många och då tycker jag inte att man kan komma undan med att tycka och tänka lite i all ensamhet - jag tycker att man kan vara rak nog att framföra sina åsikter till den som är berörd - så länge man framför sina åsikter på ett snyggt sätt! Annars är det kanske bättre att hålla sitt tyckande lite mer för sig själv!

Inte heller tycker jag det är okej att så många människor i Sverige (Europa) är arbetslösa mot sin vilja. Hur kan det bara vara möjligt att arbetsmarknaden inte har en plats till den som vill ha? Jag är ingen politisk sakkunnig på något sätt men kommer klart lägga min röst 2014 på det parti som klarar att presentera ett troligt förslag för att bekämpa arbetslösheten.

Jag tycker inte om att vara trött. Jag tycker inte det är kul när håret blir fett eller när jag har dåligt humör. Jag tycker inte att det är kul när det regnar och jag ska cykla till jobbet och jag tycker inte att det är kul att putsa fönster eller stryka tvätt.

Men annars är det rätt så bra!

12 kommentarer:

 1. Jo, visst var det svårt att komma på saker man inte tycker om. Håller med dig!

  Förövrigt håller jag nog med dig på...hmmmm...typ....samtliga punkter :)

  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Härligt inlägg! Kul att läsa! Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 3. Äh, vad jag gillar dina bilder. De säger mer än inläggen.

  Fast det var ju det här jag skulle kommentera... JAg tycker inte heller om att känna mig trött och otillräcklig.

  SvaraRadera
 4. Den här utmaningen tycker jag är svårast! Jag håller med dig om att barnen ska kunna känna sig trygga i att sanningen är bättre även om det gjort något tokigt..den regeln följde jag när mina var små!!

  Kram sanne

  SvaraRadera
 5. ...ja, annars är det rätt så bra :) Det mesta är ju det och om vi inte hade en massa som vi inte tyckte om kanske vi skulle missa skillnaden? :)

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Ja visst kan man radda upp en massa tycker inte! Tycker dina tycker inte var bra!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Och jag tycker inte om spindlar *rys*

  Må så gott :)

  http://aldrigmerfrystasockerartor.blogspot.se/2012/10/sidvyer.html

  SvaraRadera
 8. Haha håller med dig i det mesta!
  kram

  SvaraRadera
 9. Hehe, bara älskar din slutkläm!
  "Men annars är det bra"

  Mycket jag håller med om. Arbetslösheten, att vara ärlig m.m!

  SvaraRadera
 10. Bra synpunkter, bara att hålla med:))))

  Kraaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!