tisdag 16 oktober 2012

Liten som blir stor!
Ibland bara händer det massa saker med barnen, ett av dem eller båda. Just nu är det dottern som växt och ändrat sig både till utseende och kunskaper. Ser det särskilt på vissa kort, att liten blir stor! Helt plötsligt har hon en fullfjädrar frisyr (nåväl, på väg till en..) och har tänder i sin mun som ger ansiktet karaktär. Hon klarar sig utan blöja om dagarna och hon har blivit en stor liten tjej. Vår lilla stora tjej!

Hon  kan prata en hel massa och kan sjunga sånger. Hon har kompisar på dagis och hon vet vad de heter och vad kompisarnas föräldrar heter (i alla fall några!). Hon vet att hon ska ha hjälm när hon sitter på cykeln och att man inte får glass innan maten. Kurragömma är roligt och kull är ändå roligare. Läsa böckerna om Max och Ellen och Pippi och Emil och Bamse är alltid kul och orkar man bara läsa en gång till så orkar hon lyssna en gång till!

Liten blir stor - treårsdagen närmar sig. Vår lilla fröken. Så väldigt väldigt älskad!

#stoltastemamman

8 kommentarer:

 1. Vilken liten sötnos! Jo tiden går fort... Spännande att snart bli 3 år! Just det där att de klarar sig utan blöjor kommer jag ihåg, det var en stor förändring.
  Kramis Suss

  SvaraRadera
 2. fina ord... tänk vad fort tiden går...!

  SvaraRadera
 3. Lustigt att du skriver detta inlägg just nu....jag tänkte exakt samma sak härom dagen när jag tittade på några bilder på Edith!
  Visst är det lustigt att ibland händer inget vad det gäller utvecklingen å så nästa gång man vänder sig om har det hänt hur mycket som helst!

  SvaraRadera
 4. Ska bli kul att träffas nästa gång! Tror det hänt mycket med barnen sen sist!

  Ge dem ett par rejäla kramar från oss i Näs!

  SvaraRadera
 5. ad fint du beskriver din lilla söta treåring! Grattis till hene och er!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Fina, fina tjejan, vad fort det går.
  fina bilder.
  kram

  SvaraRadera
 7. Så söt! Visst är det härligt att se barnen växa till och utvecklas. Deras personligheter utmejslas och de kan mer och mer stå på egna ben.

  Kram Lena

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!