torsdag 10 juni 2010

Hopp och lek med kompisar och Cirkus Olympia

Märta, Carl och Henry kom hit idag med sina mammor och lilla Sigrid och lille Ebbe. Så kul att träffa alla och treåringarna är på sätt och vis mer vilda än tama men ändå så himla mysiga och har så kul ihop! En rar liten kvartett vi har ihop:-)
Ljudnivån blir hög men de leker fint ihop och reder ut de flesta kontroverser själva.

Nedan stilstudie Henry:


Och Herman!
Carl tog det lugnare med hoppandet och lekte doktor istället.
Charmtrollen Henry, Märtha och Herman.
Henry har en riktigt proffsig fotomin och hittar snabbt till bästa smilet när kameran kommer fram. Kolla bara!

Cathrine och Ebbe (Hannas bebbe)
Nu i kväll har Herman varit på sitt livs första cirkusbesök tillsammans med Jonas, bilderna är från tidigare idag när vi gick till området och kollade på djuren. Det var en trött men nöjd liten kille som kom hem och hade fått se clowner/ pajaser och olika djur.
Själv kan jag fascineras av det kringresande livet dessa cirkuspersoner ägnar sig åt. Jonas berättade att så fort showen var slut och popcornen uppätna så hade crew rivit halva tältet. Imorgon - Vidingsjö! Ojojoj, säkert tjänar de dåligt också..
Inget för mig som nu för tiden känner mig som självaste Ferdinand - gillar att sitta under korkeken och lukta på blommorna. Eller nåt..


Lilla Edith har sköna dagar just nu. Lätt att lägga, nöjd och glad och sover bra. Ler, skrattar och börjar så smått att greppa saker. Vad säger man.. Peppar peppar va!?
Dressen hon har på sig är från Molo. Hon har en liten hätta också, i samma. En favorit att ta på just nu!


1 kommentar:

  1. Underbara bilder på våra underbara barn!!! Man blir så glad att man har så bra vänner och att barnen leker så bra ihop!!! Tack för att ni finns!!! Puss och kram!!!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!