torsdag 3 juni 2010

Ur Herman-mun

Herman ville idag gärna ha sällskap i sin lek (lek med fordon, förstås...)
Jag:
Herman vad gör du?
Herman:
Jag föjbejeder baja lite.
Jag:
OK, säg till när du är klar.

Detta är vad jag inbjöds till. Herman skulle ha alla bilar högst upp på bilden, jag fick den lilla blågula längst ner. Jag kunde i alla fall förhandla mig till legolastbilen till slut..
Vi har träffat Ola idag. Ola är son till Julia som också jobbar på FK. Ola och Herman är jämnåriga och nu finns det även en liten Lisa i den familjen som vi fick träffa idag. Som alltid när man träffar en nyfödd (ok 3 veckor..) så ser man inte så mycket av bebisen för han eller hon sover lugnt i sin vagn väl inlindad i sin vagn men man får chans att fördjupa sig i själva händelseförloppet kring "leveransen" om jag ska vara diplomatisk. Alltid lika spännande att höra hur det gått till och kunna jämföra med det man själv varit med om..

Sjukt god sushi från Nori på Hertig Karls Gata. Det går alldeles väldigt enkelt att dela en familjesushi på två. Det som är kvar när man ätit upp är den fina eftersmaken som sushi ger!
Allt för nu!

1 kommentar:

  1. Ja du Herman, du är ju allt för himla go!!!!!! Bra att förbereda leken ordenligt och riktigt tänka ut vilken bil mammsen ska få ha!!;-) Underbart!!! Ses imorgon!!

    Bamsekramar!!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!