fredag 2 mars 2012

En ledig fredag!

Känner mig lycklig att jag i början av året planerade in del strödagar från jobbet, att vara ledig med kort varsel funkar inget bra i mitt jobb men har man framförhållning är det mycket lättare. Och idag är en ledig dag!

Låter barnen drälla runt i pyjamas extra länge, plockar och fixar lite inför helgen när min mamma och sambo samt min pappa kommer. Nu är det dags att med tårta fira tvååringens födelsedag!
Det här hittade jag i gömmorna, ärligt talat kommer jag inte ihåg reglerna för det riktiga Domino men de är ju rätt fina att se på samt ställa på rad och sen välta..
Ha en fin fredag - jobb, plugg eller ledig!!

7 kommentarer:

 1. Så härligt! Det bästa, bästa att få vara bara ledig och skrota runt med barnen :) Visst är det roligt att ställa upp dominobrickor och välta en lång rad? Hur man spelar? Ingen aning! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Så mysigt med en ledig dag så här i anslutning till helgen. Det är också mysigt att bara vara med branen och göra lite allt möjligt:).
  Ha en kul och fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ha en underbar ledig dag! Hoppas solen skiner där du är, det gör den här.

  SvaraRadera
 4. Jag har också ledigt och verkar ha samma dagsplaner som du. Pyjamasen är fortfarande på och jag städar fint inför helgen. Dock låter din tårta god, som saknas här ;)

  SvaraRadera
 5. vad kul med kalas och ledig dag :)
  jag har också ett domino och kommer heller inte ihåg hur man spelar det :D
  kramar

  SvaraRadera
 6. ♫ ♫ ♫♪♫ Nu blir det fredagsmys ♫ ♫ ♫♪♫

  SvaraRadera
 7. Härligt att vara ledig. Njut!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!