måndag 12 mars 2012

Flashback


Förutom den "lilla detaljen" att anledningen till dagens hemmaliv är Ediths fortsatta feber så har dagen idag givit rejäla flashbacks till föräldraledigheten 2010-början 2011. Hämtade hem Herman ganska tidigt från dagis och fördrev ett par soliga timmar med utomhusfika och jakt efter nya vårtecken. Allt detta medan lilla sjuklingen sov i sin vagn rejält nerbäddad i åkpåse och filt. Precis som då! Föräldraledig alltså.. Ta dagen som den kommer, låta väder och hunger styra vad man har lust att göra. Har många fina minnen av dessa dagar!
Hade tid på vårdcentralen och fick konstaterat att hon har ett träligt virus, det är vila och Alvedon för att hålla ner feber som gäller. Och mycket sömn och vätska förstås!

På väg dit passade jag på att svänga förbi Återvinningen med lite skräp och någon påse kläder till insamling (Jenny W, du är inte ensam om denna glädje över den utflykten..) plus årets första vända till Blomstertorget. Där hade de förstås bunkrat upp med mängder av härliga vårblommor så det gäller att fokusera på det man ska ha för att inte bli alldeles köpgalen! Handlade i alla fall hem några pärlhyacinter, tulpaner och påskliljor. Nu är det vår va!!??

4 kommentarer:

 1. stackars lilla Edith, hoppas hon snart är bra igen
  köpte du även den där lilla söta blå fågeln? så söt :) jo, nu är det vår på riktigt, det tummar vi på :)
  Sv: jo, en aning söderut bor jag från Linköping räknat
  kramar

  SvaraRadera
 2. En sann Östgöte! "Träligt" :) :) Det var inte igår jag hörde/läste det! Tack för det!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. haha och jag tänkte inte ens på att det är dialekt.. du ska veta att jag är inte östgöte från början men verkar ha blivit efter alla mina år här på schlätta:-)

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni slipper sjukstugan snart! Sååå fina bilder som alltid! Kram och sov gott:)

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!