fredag 23 mars 2012

Samla-upp-ställe

Vad vore väl hemmet utan alla dessa små uppsamlingsplatser som finns utspridda överallt?

För oss funkar det ungefär så här; en gång i veckan så tar vi ett rejält tag i alla grejer som finns överallt och sorterar in kläder, grejer och leksaker på rätt ställe. Försöker pränta in i lagompedantiska mig själv och ganska opedantiska man och lagom pedantiska barn att det kommer vara lättare att hitta grejer om de bara ligger på rätt ställe! Typ, varje sak BOR nånstans och grejer på rymmen är inte OK.. Möjligen möjligen möjligen att nån av er som läser känner igen sig:-)

Men så kommer man till grejer som inte direkt bor nånstans eller de passar lite överallt och är liksom lite för jobbiga att ta till rätt ställe. Spela roll, liksom. Så, i små skålar och fat samsas övergivna reflexer, halvfulla Panodilförpackningar, tejprullar, tärningar, snoddar och spännen och halstabletter utan påse. Gräver man noga kan man säkert hitta baksidan till några örhängen också, örhängen som sedan länge försvunnit i nån tröja eller så.

Fint det. Uppsamlingsplatser.

3 kommentarer:

  1. Haha! Känner igen det där du..... ;-D

    SvaraRadera
  2. Japp - känner inen *nickar'

    SvaraRadera
  3. Haha! Dessa är ren och skär överlevnad för både pedantiska och opedantiska familjemedlemmar. Det är det första och sista sökstället ifall något försvunnit.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!