söndag 4 mars 2012

Men det ÄR ju vår nu. Faktiskt!

Ibland går jag på stan och fascineras av alla som prompt ska sitta UTE och fika fast det egentligen är ganska kallt. Kanske ens innan snön har smält.. Hur skönt kan det va att sitta där med sin latte och sörpla och linda in sig stenhårt i en filt för att inte helt förfrysa sig??
Varför går de inte in och sätter sig? Tänker tant. Tänker jag.

Men egentligen är jag inte ett skrot bättre själv! Hela helgen har ju bjudit på strålande sol och härligt väder - men INGEN värme. Men vem bryr sig om det? Vi låtsas att det är mer vår än vad det är och njuter av de fem snödroppar som kommit upp, att man kan ha springskor med raggsockor i och att det går att äta glass ute (fast helst med fingervantar). Och att det faktiskt syns lite knoppar på äppelträden! Och då ska vi inte glömma - grillen!! Tjoho!! Tankens kraft är ju stark så vi förlitar oss på den, tycker jag!
Ha en fin söndagskväll - njut av ljuset som stannar lite längre varje kväll nu!

5 kommentarer:

 1. En fin söndagskväll tillbaka till dig :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilket fint inlägg!
  Det är ju precis sådär det är, att man är sjukt sugen på våren så det spelar ingen roll att det är svinkallt. Bara det är lite sol så är vi i hamn!
  Kram Kram

  SvaraRadera
 3. Jadå! Jag tror på våren när jag ser dina bilder :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder! Och härlig blogg!!!

  SvaraRadera
 5. Hihi jaaa det är bara till att tvinga fram våren! Snaaart är den här på riktigt:) Suuuperfina bilder du tar! :) Kraaaam

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!