söndag 4 mars 2012

Vasaloppsmorgon!

Jag har åkt Vasaloppet! Det är sex år sedan och jag åkte Öppet Spår. Hade världens bästa skidförutsättningar och klarade mig på en tid som jag än idag är riktigt stolt över, 7,35. Om jag gör om det? Njaaa, vet inte. Kanske sen.. Det krävs så mycket träning som jag inte riktigt får in i livet nu med familjen och jobbet. Kanske sen..

Via en länk på Facebook hittade jag denna blogg igår, det är en Emma-tjej som åker Vasaloppet nu idag för andra gången och som mellan varven behandlats för livmodercancer. I dagsläget vet hon ännu inte om alla cancerceller är borta men den kunskapen ska hon skaffa sig - efter loppet. Först åka med mössa tryckt med "Fuck Cancer" på. Jag känner inte tjejen men slogs av vilken styrka och envishet hon har - häftiga starka tjej! Lycka till idag!

6 kommentarer:

 1. Ja, människor kan verkligen vara starka när det gäller! Imponerande och inspirerande!

  Grymt att du har åkt. Jag har funderat på det, men aldrig fått tummen ur (men kanske snart). :-)

  SvaraRadera
 2. Starkt gjort av både dig och tjejen ;-). Respekt!

  SvaraRadera
 3. Oerhört stark tjej!
  Personligen är jag grymt impad av alla som tar sig i mål. Och gör man det med en sån tid som du, ja då är man makalöst duktig helt enkelt :)
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Nu blir jag så nyfiken!!! Jag läste din presentation och såg att du numer är Östgöte. Jag är född och uppvuxen i Östergötland och har hela släkten kvar i Norrköping, Söderköping, Motala, Vadstena och Borensberg. Och min mamma (en av dem) jobbar också som chef i utskälld myndighet... Kan vi ha fler beröringspunkter tro...:)

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Jag hörde om henne. Vilken tjej!

  SvaraRadera
 6. wow, FUCK CANCER, sånt där inspirerar verkligen och ger perspektiv...

  Vad duktig du var!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!