söndag 18 mars 2012

En lugn stund!

Ofta går det i ett om helgerna, barn som ska hit och dit, barn som ska ha mellis eller mat (godis??) och barn som vill ha uppmärksamhet. Härligt, men inte lugnt..
Men just nu är det H.E.L.T T.Y.S.T. Maken tog dem med sig för att dela ut sonens kalasinbjudningar till kompisarna som bor på gångavstånd, jag och sonen har klippt och klistrar nu på morgonen för att få till 5-årskorten och han är förstås mäkta förväntansfull inför sitt kalas.

Vad ska det vara för tema eller klädsel, frågade jag. Mamma, det räcker med skjorta. Eller klänning, sa han.

Så jag strosar runt i morgonrock och tar det lugnt, kollar bloggar och fixar lite. Läser på nätet om räddningsarbetet på Kebnekaise, tänker på deras anhöriga och tycker det är för bedrövligt att det skulle hända.. Sååå tragiskt. Strax dags att förbereda för resten av dagen - barnkalas hemma hos en fin kompisfamilj! Först, en kopp kaffe till!

Ha det gott idag!

4 kommentarer:

 1. He, he, he...visst är det lite farligt att surfa runt på bloggar ibland. Sticker bara in för att säga att du hittar l:a brukets produkter på nätet. Googla på Lilla Bruket så hittar du den. De finns i butiker också, vart kan du se på l:a brukets hemsida...

  Kikar in senare idag igen!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Nä, det är ju synd att säga att helgerna är lugna... ;-)

  SvaraRadera
 3. Åh dom är ju för goa dom små barna! Så härligt med allt dom gläds åt! Hoppas du fick en go stund med tystnaden:) Det behövs ibland! Kramis

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!