torsdag 30 augusti 2012

Lusheftermiddag

Igår gjorde jag mitt första besök och inköp på Lush - ni vet den där affären som luktar himmelskt gott men otroligt starkt på en och samma gång!? Vi har en sån butik precis bredvid där jag brukar köpa lunch, tills igår har jag bara gått förbi men nu hittade jag nåt till barnen och nåt till mig själv. 
 Barnen fick en badbomb som for omkring som ett jehu i vattnet och sen färgade vattnet grönt. Aldrig har det varit så enkelt att få dem att bada tidigare - ett knep jag ska komma ihåg till andra gånger och förstås tipsa er om. Tips tips!
Till mig själv köpte jag en olje-bomb och lite pyssel till fötterna som jag tänkte göra efter barnen somnat, jag är ju gräsänka denna vecka så vad passar bättre än att pyssla med såna här grejer? Men kvällen gick i jobbtecken och ett långt mysigt samtal med mamma på telefon istället, det här med badbomb sparar jag till torsdagskvällen istället..

Nu ska jag ta tag i torsdagen - mycket möten står på schemat och har jag tur lyckas jag hinna med en 8-kilometers runda löpning innan jag hämtar barnen på dagis. Packar väskan och hoppas på det bästa. Finns det en tävling i mamma-chef-träna-logistik-hinna-mycket så kommer jag definitivt ställa upp som kandidat!!

Önskar en fin torsdag!

9 kommentarer:

  1. Phu! Jag hinner inte hälften av vad du företar dig. Kämpar för att hinna komma ut på en runda promenad....någon gång ibland iallafall :)

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Gomorron!
    Ser jag rätt, att det står Pris: 0.01??
    Härligt med barnbad på detta sätt. Alltid roligare med lite färg och leksaker i badet. Våran dusch har skyftande färger beror på vattnets temperatur. Jag hittade den på Coops stora varuhus.
    Ha en skön torsdag!

    SvaraRadera
  3. Åh, nu vill jag ha ett badkar! Tänk att få ligga där med en mysig badbomb och läsa...
    Lush har en härlig scrub som jag brukar använda och alltid önska mig i julklapp! Den kan jag i alla fall ha i duschen ;)

    Jag är impad av ditt springande.. tänk den som kunde det!

    Ha en fantastisk dag, fina du! Kramelikram

    SvaraRadera
  4. Badbomber är sååå härliga! Även för oss vuxna. :-D

    Kram M

    SvaraRadera
  5. Ja, ett långt skönt bad det är du värd när du fixar allt själv!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Söta små lintottar.... :)
    Kram Jenny!

    SvaraRadera
  7. Det høres ut som en herlig butikk :) Jeg elsker gode lukter, så jeg hadde nok likt meg der ;) Og takk for tipset, da kan jeg tenke meg det blir mye lettere å få ungene i badekaret :)

    Du er så flink, vennen, som klarer å kombinere alt :)

    Ha ei god helg, og kos deg :)
    Klemmer Lisa :)

    SvaraRadera
  8. Hoppas du fick ett riktigt fint bad igår då!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!